Тийнейджър с доживотна присъда, сключил сделка с демон

Стигнало се до убийство на две сестри
28 окт 2021 22:30, Ерол Емилов
28
Тийнейджър с доживотна присъда, сключил сделка с демон
Снимка: Pixabay

Тийнейджър получи доживотна присъда, след като подписал договор с демон да "жертва" жени в замяна на спечелването на джакпота от лотарията "Мега милиони". Вследствие на това се стигнало до убийството на две сести, пише БГНЕС.

Решението е взето от съдия Уипъл. Магистратът определи като странна мотивацията на 19-годишния Данял Хюсеин.

"Вие сте планирали тези жестоки нападения, възнамерявали сте да убивате, направили сте го за пари и в заблуда от стремеж към власт", обърна се към подсъдимия съдията.

Хюсеин от Блекхийт, Южен Лондон, беше осъден през юли за убийството на Никол Смолман, на 27 г., служителка в хотелиерството, и сестра ѝ Бибаа Хенри, на 46 г., социален работник, в парка Фрайент в Северозападен Лондон в ранните часове на 6 юни миналата година. Никол Смолман и сестра ѝ Бибаа Хенри са намушкани с нож, докато празнуват рождения ден на Бибаа в парк в Лондон. Убийствата са извършени по време на първото блокиране на коронавируса, когато кръчмите и ресторантите са затворени.

Хюсеин е отказал да се срещне с психиатъра д-р Йън Къминг, но съдът заяви, че няма доказателства, че е психично болен, въпреки че има разстройство от аутистичния спектър.

По-рано съдия Уипъл каза за договора на Хюсеин с демон: "Това само по себе си не е доказателство, че той е луд..., това е просто начинът, по който той мисли".
Когато полицията претърсила спалнята на Хюсеин, открила ръкописен договор с демон, наречен Луцифуге

Рофокале. Хюсеин, който подписал "договора" със собствената си кръв, написал: "За могъщия крал Луцифуге Рофокале: Извършване на минимум шест жертвоприношения на всеки шест месеца, докато съм свободен и физически способен". По-нататък: "Да жертвам само жени, да построя храм за теб, да направя всичко, което съм обещал". Като част от сделката Хюсеин пише, че очаква да спечели "Суперджакпота на „Мега Милиони" и "никога да не бъде заподозрян в престъпления от полицията".

Детектив Мария Грийн заяви: "В края на миналата година Хюсеин беше задържан. Данял Хюсеин е опасен, арогантен и агресивен човек, който от самото начало не е показал никакво разкаяние или признание за действията си."

Убийствата са извършени по време на първото блокиране на града, а при затворени кръчми и ресторанти сестрите са избрали да отпразнуват рождения ден на Бибаа в парка с група от около 10 приятели. Те били "брутално" намушкани с нож в ранните часове на 6 юни 2020 г., след като приятелите им си тръгнали. Убиецът скрил двете тела в храсталака и бил заснет от камерата за видеонаблюдение на съсед.

В заключителната си реч прокурорът Оливър Глазгоу заяви пред съдебните заседатели: "Като се има предвид тежестта на доказателствата срещу него, само човек, който действително вярва, че споразумение с демона ще проработи, би могъл да откаже да приеме който и да е аспект от делото срещу него. Може би той все още вярва, че Луцифуге Рофокале ще му се притече на помощ, но за съжаление на обвиняемия в тези съдилища няма сделки и дяволът (ако въобще го има) е в детайлите", заключи той.


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надявал се е,че ще се измъкне от правосъдието,но не му се е получило,защото не е очаквал,че ще има по-луди и от него.Иначе си е хладнокръвен убиец,защото замисълът и деянията му са от материални подбуди и са извършени безмилостно и безсъвестно.Вероятно е и женомразец.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а джакпотчето взел ли го е или сделката е била с демона в главата му:)))
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А, не е луд, само е леко чалнат!
18
2
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Мосломански ценности, сър
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите комсомолци сключват ли договор с демон или по презумпция?
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да има договор трябва да има предмет, условия и поне две страни които да декларират волеизявления.Ако английските юристи са определили това като "договор" са майтап за занаята.Освен ако демона не го е подписал също.Това което идолопоклонник а е направил може да се окачестви като писмена декларация или обет, но договор не е.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С трета доза убийствена е
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хюсеин-кореняк лондончанин.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хап то кар, G-n 420.
12
4
 
1
 
! Отговори
глупости преди 1 месец
глупости
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
убийството на две сести, пише БГНЕС. . . . . . . . . . . . . . . . . Понеже не съм много в час по джендър български, това или тези от кой пол е/са 7-и или 19-ти? Може ла ди членувам с пълен член или . . . . . Айде стига лека вечер!
10
4
 
26
 
! Отговори
Този Данял Хюсеин преди 1 месец
не е с всичкия си акъл. Какво означава "това е просто начинът, по който той мисли"? Някой е убеден, че е Наполеон, друг се мисли за табуретка, а трети върви по улиците на скандинавска държава, пляскайки с ръце и когато го питат защо прави това, той отговаря, че плаши крокодилите; казват му, че в Скандинавия няма крокодили, свободно движещи се по улиците и той отговаря "Как ще има, нали аз пляскам?" Всички тези индивиди демонстрират мисловна дейност, но това не означава, че са психически нормални
9
3
 
28
 
! Отговори
2051 година преди 1 месец
Полицейски патрул в Лондон спира автомобил за рутинна проверка. Полицаят гледа книжката на шофьора и вика колегата си: - Ахмед, ела да видиш какво странно име. Този се казва Уилям.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да спачели супер джакпода , ох не мога .... хахахахахаха
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 7 също като доган за когото работиш а и заради тиквата и дерибеевски работиш, и заради приятелите им миризливи мутри също ае ся започвай да ръкопляскаш по комнда на тиквун
6
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хюсеин типично английско име
5
7
 
40
 
! Отговори
Молла Омар преди 1 месец
Лондон вече падна! Половината от населението е от имигранти Кметът е пакистанец, който управлява втори мандат. Премиерът на страната пък е турчин. Да му мислят Париж, Берлин, Брюксел! Аллах е велик!
4
7
 
32
 
! Отговори
Да пита Боко преди 1 месец
С кого е подписал неговия даговор. Пет пъти печели джакпот от изборите и още не са го хванали.
3
24
 
21
 
! Отговори
? преди 1 месец
Не знам какво коментират троловете на герб по-долу, но в тикволандия, същият щеше да получи 3 години условно, защото е малък. Освен, че Великобритания е 6та световна икономика и 3 милиарда човека по цял свят говорят английски, а не смешният български, говори много положително за държавата.
2
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хюсеин от Южен Лондон? Този свят полудя.