Сесил Каратанчева загуби в двучасова драма срещу Лиховцева

В предишните си двубои от турнира Каратанчева преодоля последователно Альона Бондаренко, Шинобу Асагое, Винъс Уилямс и Емануеле Галярди
31 май 2005 15:26,
Сесил Каратанчева загуби в двучасова драма срещу Лиховцева
Сесил Каратанчева
Сесил Каратанчева преустанови участието си на Ролан Гарос, след като само преди минути загуби от Елена Лиховцева с 6:2, 4:6 и 4:6. Двубоят продължи два часа и една минута, като нашата представителка отново изпитваше трудности при изпълнението на начален удар.

Тя спечели първия сет за 34 минути игра с 6:2 гейма, като поведе в самото начало с 3:0. Каратанчева проби сервиса на съперничката си още при първата възможност, след което спечели своя и направи още един пробив.

Следващите два гейма бяха спечелени от Лиховцева, но последваха нови два пробива на Сесил за крайното 6:2.

Вторият сет бе значително по-оспорван, като всяка една от тенисистките спечели своя сервис до седмия гейм, когато нашата представителка отново спечели подаването на Лиховцева за 4:3. След няколко елементарни грешки при своя сервис, рускинята направи два пробива в сервиса на нашата представителка и спечели и своето подаване за обрата – 6:4.

Третият сет започна по невероятен начин за Каратанчева, която спечели подаването на рускинята, но последваха отново два гейма за съперничката й за 1:2.

Явно амбицирана от добрата игра на своята съперничка и изоставането си в резултата, навършващата на 8 август 16 години Сесил даде всичко от себе си и спечели следващите два гейма за 3:2.

Последва ново отпускане в играта й, което и костваше загуба на следващите два гейма за 4:3. Всяка от тенисистките спечели своето подаване за 5:4, но в следващия гейм Лиховцева бе категорична, след като го спечели на нула за крайното 6:4.

В предишните си двубои от турнира Каратанчева преодоля последователно Альона Бондаренко, Шинобу Асагое, Винъс Уилямс и Емануеле Галярди, като очакванията са да се придвижи до 50-та позиция в световната ранглиста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание