Румънката Сораня отстреля Сесил в Букурещ

2:6, 2:6 в рамките на едва час и 3 минути на корта
15 юли 2015 20:24,
5
Румънката Сораня отстреля Сесил в Букурещ
Снимка: архив, Булфото

Сесил Каратанчева отпадна още в първия кръг на турнира по тенис за жени в Букурещ, който е с награден фонд в размер на 250 хиляди щатски долара.

Българката отстъпи на румънката Сорана Кърстя с 2:6, 2:6 в рамките на едва час и 3 минути на корта.

Каратанчева стартира зле мача. Тя допусна цели три пробива в първия сет и успя да спечели подаването на Кърстя само веднъж, а играта й на втори сервис беше трагична – 7% при 1 успешен от общо 14 опита. Българката направи и 7 двойни грешки.

Вторият сет не изглеждаше много по-различен от първия. Каратанчева загуби собственото си подаване в четвъртия гейм, а Кърстя защити пробива и поведе с 4:1. Последва продължителен гейм на сервис за Каратанчева, спечелен от българката, но Кърстя поведе с 5:2 на собствено подаване. Тя проби съперничката си в осмия гейм и сложи точка на двубоя.

Загубата в първия кръг донесе само една точка на Каратанчева за ранглистата на УТА. Българката спечели и 1925 долара от общия награден фонд на турнира в Букурещ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Сесил Каратанчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За кауните няма ли нещо??Номер 100 и наесе догодина.Карал Астън-Мартин, правел се на Джеймнс Бонд.И на селяка Вълчо синът му имал АстънМартин ама от ПО-СКЪПИЯ модел.Явно провинциалистите си падат по такива коли.Колата му струвала 200 хил паунда ......ама некой друг път.По-скоро 150-160 хил евро.И така както я е подкарал го виждам в ролята на Пурко и г-н за един ден.До година в Асково на лозето.