„Thanda“ - райско кътче за всички младоженци

Вилата се намира в частен резерват в Южна Африка
16 мар 2012 19:12,
17
„Thanda“ - райско кътче за всички младоженци
Снимка: adelto.co.uk

Думата „thanda", означава "любов" на езика на африканската етническа група Зулу. В този конкретен случай тя е по-скоро израз на магическия съюз между дивата природа, романтичната атмосфера и изключителния дизайн.

Представяме ви една от деветте луксозни вили в колониален сафари стил, които са построени насред частния резерват „Thanda Private Game Reserve" с диви животни в Южноафриканската република. Тоест докато се любувате на природата от верандата, може спокойно да забележете под вас да минава лъв, носорог, слон или леопард.

Ако обичате да се гмуркате - топлите води на Индийския океан са близо от това място, а освен това тук можете да се запознаете и с традициите на воините „зулу" - могъща народност, която пази своята култура и до днес.

Луксозната вила предлага ниво на разкош, което е трудно да се надмине дори в най-модерните и съвременни вили. Частен отопляем басейн, джакузи, открит тропически душ, място за интимни вечери сред природата, веранда, на която можете да се отдадете на комфортен следобеден сън на фона на изумителни гледки....

Вилите разполагат и с климатик, който е задължителен през горещите летни дни. Те предлагат изискана смесица от романтика, интимност и изключителен комфорт и са идеално място за вашия меден месец.

Разгледайте снимките на уникалната вила в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
е ти се изходи по въпроса, сигурно в частния резерват ще ти мине лъв под терасата ;) За Алпите изобщо не си прав, 100% не си ходил така че не пиши глупости.
9
2
 
1
 
! Отговори
Луд преди 12 години
Частен резерват - вие вервате ли си???
8
2
 
8
 
! Отговори
ДО 9 преди 12 години
Само две важни неща липсват в цялата идилия.Пари и жена :)) ----------------------А сега си представи, дали някой от тея богати влюбени гълъбчета, ще посети нашето кичозно чалгаджийско бетонирано от край до край море.... Те вече и холандските пенсионери не искат да идват в БЪЛГАРИЯ ОТ БЕЗУМИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ....
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само две важни неща липсват в цялата идилия.Пари и жена :))
6
1
 
2
 
! Отговори
nz преди 12 години
коментарът е до (3), изв. се!
5
6
 
14
 
! Отговори
nz преди 12 години
до(2): Не знам какви вили си гледал(а) в Алпите но едва ли са били 5 звезди като Танда. И въобще не е закъсала агенция дето ги предлага. И не си мислете че това е "проста" вила. Това е суперлуксозен 5-зв комплекс от вили в частен резерват с контролиран достъп и цените са умопомрачаващи. Хората които ходят са доста богати и от цял свят. А в Алпите( ще ме извиняваш) ама не може да видиш това което ще видиш в Африка. Лъв или слон няма да ти мине под терасата.Кефът и (екзотичната) природа нямат цена
4
5
 
22
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
LUX ZA VLIUBENITE....GLUPOSTI...DOSTATACHNO E BALA SLAMA...KOSCHNICA S HRANA I ZVEZDITE OTGORE...
3
11
 
6
 
! Отговори
... преди 12 години
... наскоро гледах едни вили под наем в алпите за 2 до 16 човека - луксът и красотата в тях беше далеч над тези от вилата в новината и отново бяха уединени, сред природата, с басейни и прочие. Може би някоя туристическа агенция го е закъсала и си прави реклами :)
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мерси ,южна африка не беше ли страната в която изнасилваха бебета .... за да се излекуват от СПИН ?
1
6
 
20
 
! Отговори
loves2drive преди 12 години
Бе мани, ше земе да се прибереш с некоя малария. Я по-добре на Рибарица! ;)