Модерен лукс в Мексико

Страхотна къща, намираща се в щата Юкатан
14 сеп 2014 21:30, Мария Дуковска
3
Модерен лукс в Мексико
Снимка: Tamara Uribe Photography
В Мексико изникна поредният луксозен имот, в който се влюбихме от пръв поглед и в който ни се прииска да живеем или поне да отседнем по време на някоя екзотична почивка. Той е дело на архитекти от местната архитектурна фирма Seijo Peon Arquitectos y Asociados.

Проектът за изграждането на тази страхотна къща се нарича PL2 House. Тя е завършена през 2013 година, като се отличава с премерен лукс, модерни интериорни решения и стил. Къщата се намира в столицата на източния щат на Юкатан – Мерида.

Шикозният имот прави силно впечатление не само на обикновените хора, но и на специалистите с набито око – той е финалист в класация за проект на година на списание Obras през 2013 година.

Всъщност построяването на тази впечатляваща къща е по поръчка на млад бизнесмен, който искал модерен дом, както и силно изразен интериор и екстериор, споделят архитектите. Негова била и идеята за неправилната геометрична форма на едната част от къщата, която направила построяването ѝ по-сложно, а външния ѝ вид – неповторимо интригуващ.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте един мексикански дом – символ на модерния лукс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бизнес тролерИзчакай да се появи ав$тралииския малоумнок и снего си пишете тия простотии.
1
0
 
2
 
! Отговори
Бизнес тролер преди 9 години
До АнонименЕй мършляче, управлявам активи на стойност 760 милиарда евро в мексико и смея да твърдя, че съм честен бизнесмен!