Да вършиш добро! Дори и окован, зад решетките

Затворници помагат на кучета в риск зад стените на затвор в Аризона
13 май 2017 18:25, Красимир Ангелов
13

Снимка: Reuters

Никога не е късно да направиш добро, дори и да си с цял куп прегрешения. Това доказаха няколко затворници от американския щат Аризона.

Жени и мъже, с влезли в сила присъди, са приели да са част от програма за социализация на кучета, претърпели насилие или изложени на риск. Тяхната задача се състои в това да дават любов и внимание на животните, както и да ги разхождат, доколкото могат в зависимост от техните присъди. 

Как се освобождават затворници от плена на омразата и решетките, дори за няколко минути, вижте в следващата ни галерия.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
Какво излиза преди 3 години
Престъпниците в Хамерика, ще излезат по-нормални от част от "стандартните" нашенци, които ненавиждат животните по незнайни причини.
8
6
 
4
 
! Отговори
блабла преди 3 години
Според мен няколко кучета може да пострадат сексуално, ако мога така да се изразя.
7
0
 
4
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 3 години
По публикацията работи: ***
6
1
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
И аз си мечтая да имам куче, но с 250-лв. пенсия как да му осигуря храна, ветеринар, ваксини, такса към обяината, витамини, хигиенни торбички и материали ? Защо не дадат и на желаещите пенсионери, социално отритнати от безпарицието, по едно кученце с осигурени консумативи, като на убийците в затвора, та и ние да им се радваме и да се социализираме ?
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мисълта ми беше, че тези хора все пак намират нещо позитивно в мизерните си животи,"

Не намирам нищо позитивно в убиец, галещ куче зад решетките. Настроенията ми тотално комтрастират с очакваните от поръчителите на статията.
4
4
 
7
 
! Отговори
Джон Спрингфийлд преди 3 години
До Анонимен
Абе, "пич", тия хора са осъдени от жури от с по 15 до доживот. И с право.Тука ако къркан размажа детето или *** на пешеходната пътека пред училището или болницата ще ме осъдят условно и ще ти пращам честитки от Малдивите. Мисълта ми беше, че тези хора все пак намират нещо позитивно в мизерните си животи, а 99% от нашенеца, притежаващ апартамент, кола, къща на село, и работа, макар и мизерна, се оплаква колко е зле, над тенджерата с миризливо по вкуса му зеле и цвъртящите мръвки.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В програмата участват извършили престъпления от гняв, употреба на наркотици, въоръжени грабежи и убийства. Все хора изпълнени с позитивизъм и любов към човека.
2
14
 
4
 
! Отговори
Джон Спрингфийлд преди 3 години
Хората все пак са изпълнени с позитивизъм и се опитват да направят нещо хубаво. Българите "силно любят и мразят", но сами се обичат на мизерия - и духовна, и материална.
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офф... стига глупости, бе.