Тръмп се похвали: Получил "прекрасно писмо" от Ким Чен-ун

Ще се случи нещо позитивно, обясни американският президент
11 юни 2019 22:51, Петя Славова
14
Тръмп се похвали: Получил "прекрасно писмо" от Ким Чен-ун
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е получил "прекрасно писмо" от севернокорейския лидер Ким Чен-ун, с когото се срещна на 12 юни 2018 г. в Сингапур, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Още по темата

Тръмп добави, че продължава да вярва на севернокорейския лидер въпреки слабия напредък в денуклеаризацията на Пхенян. Той заяви, че Ким е "удържал на думата си".

Според президента на САЩ ще се случи нещо позитивно, свързано с Корейската народнодемократична република (КНДР). Той обаче не съобщи подробности, пише БТА.

Тръмп добави, че скоро ще седне на масата за преговори с конгресмени от Демократическата партия, за да обсъдят имиграционната политика на САЩ. Той не изясни за какво точно има намерение да разговаря с тях, но президентът и конгресмените демократи имат сериозни различия във възгледите за начините за справяне с притока на нелегални имигранти през южната граница на САЩ, отбелязва Ройтерс.

Тръмп добави, че обмисля да даде убежище или статус на временно защитени лица на венецуелци, които бягат от политическия хаос в своята страна.

Очаква се Тръмп да замине днес за Айова, припомня Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Надявам се, че не е обяснение в любов!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Запечатано с целувка.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малкият Ким не го бръсне за слива,а па на тоя клоун му се превиждат "прекрасни писма"!
2
2
 
14
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Откакто тоя дебеел кореец каза на Тръмп да си го начука душманската и ч по лесно ще прати ракета към САЩ отколкото да си спира ядрената програма Тръмп мнооого омекна . Започнаха едни хвалби.... едни мили очички... Тоя рус клоун дори напусна среща на европейски лидери за да отиде в забутана азия и да се срещне с малкото кифте . А сега и любовно писмо получил . Да не би малкия кореец вече да го е онодил юнашката и Тръмполетка да е на седмото небе от щастие .
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Денис Родман и Тръмп се кефят на Ким Чен Ун. Южна Корея започна съвместни спротни и политически прояви със Северна Корея. Ким печели на своя страна една от легендите на американския спорт и настоящият американски президент докато развива собствена ядрена програма, ако човек се замисли ще стигне до логичното заключение, че образът на кръвожаден тиранин, който Западът ни представяше досега е пълна лъжа.