Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат

Той се страхува да коментира херцогинята публично
14 мар 2021 18:34, Нели Христова
179
Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се страхува, че може да се сблъска със същата съдба, като тази на  Пиърс Морган, ако публично коментира интервюто на Меган Маркъл и принц Хари. Въпреки това той смята, че Херцогинята на Съсекс "не е добра".

Разкритието дойде, когато старшият съветник на Тръмп Джейсън Милър се появи в подкаста на War Room. Милър заяви,че бившият президент му е казал, че може да "направи малка новина", като сподели с обществеността мислите си за интервюто на Опра с Меган и принц Хари.

"Когато разговарях с президента тази сутрин той ми каза: "Да, тя не е добра. Казах го и сега всички го виждат. Но разбира се, че ако кажа нещо негативно за Меган Маркъл, ще бъда "отменен". Виж Пиърс", разказва Милър.

Бившият президент има предвид Пиърс Морган, водещият на Good Morning Britain, който беше освободен от поста си, след като каза, че не вярва на нито една дума на Меган в интервюто за Опра, включително борбата й със мислите за самоубийство След поредица от жалби до ITV, включително и една, подадена от самата Меган Маркъл, бе съобщено, че Морган ще напусне сутрешния блок.

По-късно в Twitter  Морган потвърди мнението си, което сподели в Good Morning Britain: "В понеделник казах, че не вярвам на Меган Маркъл в нейното интервю за Опра. Имах време да разсъждавам върху това мнение и все още не й вярвам“, написа той.

Преди време Тръмп нарече Меган "гадна", когато го попитаха за коментари, направени преди това от херцогинята на Съсекс, която го нарече "женомразец" и "разделящ". "Не, не знаех, че тя е гадна", каза бивщият президент през 2019 г., според The ​​Sun.

По-късно Тръмп се опита да си върне думите назад, твърдейки, че са измислица на "фалшивите новинарски медии".

Една от причините бившият президент да не е коментирал по-рано интервюто на Опра с Меган и принц Хари може да бъде, защото той вече няма акаунт в Twitter. Сега  той използва изявления за пресата, изпратени по имейл, за да комуникира с обществеността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
3
 
4
 
! Отговори
Мустафа паша Ататюрк преди 3 години
Кефиш ме, Т..ъмпчо! Винаги бих гласувал за теб(скърбя за лица олицетворяващи политическата мудрост на планетата - Елцин, Горби, Бочко,Байдчо и цял рояк.. Но Господ наспорил много .. недоразумения ! Очаквайте нови ..политически изненади!!! Каквото Кажеш - крилата мисъл (за учебниците)!!!!
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кой е този преводачПреведено с една дума, калпава.
117
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е прав, че тя не е добра и че вече всички го виждат. Това е само началото. Либералната демокрация мачка яко и консерватизма е в отбрана. Хората които имат ценности трябва да се борят но НСР може и да успее. Дори Тръмп е в ьел да си мери приказките..
116
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ехаа да така е Тръмп разбрал, предстои и Харито да разбере, а и меганката не я подценявай. Тя се изкарва жертва а това е движещата сила. Освен че не знаем дали те не са марионетки на друга игра. Ще поиска нещо тя открито. Може дори да успее поне до някъде. Още сме в началото на пандемията. Грозна картинка, изнудване.
115
3
 
15
 
! Отговори
Ехааа преди 3 години
Дори Тръм е разбрал, че има разлика между фамилията Кардашян и фамилията Уиндзор... Само Маркъл още е объркана хаха
114
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
точен-"ГАДНА"
113
1
 
6
 
! Отговори
преводач преди 3 години
До Кой е този преводачТочно така! She is NO good и She is NOT good означават различно нещо! Много точно е обяснено в предишния коментар.
112
11
 
3
 
! Отговори
до ББ преди 3 години
Между другото с тая "белина" се лекува пародонтоза.
111
1
 
9
 
! Отговори
Българин до ББ преди 3 години
Не можеш да пишеш, неграмотен си! Мисленето ти е също дефектно! Имаш нужда от специализирана лекарска помощ.
110
7
 
1
 
! Отговори
Американ преди 3 години
До Анонимен 131: It's not a nightmare, it's a dream come true. Don't forget that 50.1% of the voters voted him in...the idiots..
109
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Megan was the only woman to kiss a Prince and turn him into a frog !
108
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Dementia Biden and his horrible regime have become Americans worst nightmare.
107
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За месец власт на байдънясълите,петролът скочи с 35 процента.Путин яко маже филията от този подарък и тролчетата му все по-яростно лаят срещу Тръмп!Тръмп казва това,което мисли народът-Меган е използвачка и типична либералка.Не става.
106
19
 
4
 
! Отговори
оранжевия костюм преди 3 години
го очаква перхидролнотоНевежество.
105
15
 
4
 
! Отговори
дончУ белината преди 3 години
падението в Американското президентство. пРезидентите НЕ завършват дибре.
104
1
 
40
 
! Отговори
Кой е този преводач преди 3 години
Тръмп е казал: "She is no good. I said that and now everyone is seeing it."Be no good означава че нещо/някой не струва, няма качества, недостоен/а е и не става, а не че не е добър/а.Най-точно би било да се преведе "Тя не струва (като човек)" Това е малко разговорно. Ако искате по-литературна фраза, нещо като "Тя не е достоен човек" или "Тя е недостоен човек". "Тя не е добра" е съвсем неподходящо в случая
103
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бившата херцогиня поде лицемерен поход да стане майка на принц ,че друго не й остана.Да живее в къща платена с парите на Даяна ,но титлата е жизнено важна за нея от " омразното" кралско семейство!Е що,нали не избяга от " лошите",нали по любов се омъжила,че и кралска сватба,дом,ама " лоши" расисти,изнудвачка!Тази монархия ,единствената популярна и стабилна се крепи именно на обноските,кралските сватби,каляски и няма значение,че е архаично,това се харесва,привлича,дава стабилност и история.
102
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мегънката пусна примамката за изнудване за титла на Арчито,неуважително име към предците на съпруга й,че без титла на детото,аха да лишат от охрана,на Харито не "важи".Брей!Избягаха от обноските,трудни ей за една меркантилна артистка.И без тях си беше изкуствена повлекана.В Канада я обгрижваха на държавна сметка,добре беше,но в САЩ без титла няма популярност.Хем тръбяха за финансова независимост от начало,но да запазят титлите за продаваемост,а сега без тях и без издръжка се принудили да работят
101
3
 
15
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
(Той се страхува да коментира херцогинята публично)Тръмп се бил страхувал? И имате наглостта да пишете това ? Затворили са му устата за публични изяви, а викате че го било страх. Все едно аз да банна откачалката ББ дето се развихри глупости под тази тема и после да кажа че се е уплашил.
100
2
 
11
 
! Отговори
До долния преди 3 години
Принцеса не може да се откаже да е защото баща и не е принц иняма такава обция бе... Не