Мащабна спасителна акция в Маями: Сграда се срути частично

Има поне една жертва
24 юни 2021 14:41, Нели Христова
4
Мащабна спасителна акция в Маями: Сграда се срути частично
Снимка: БГНЕС

В окръг Маями-Дейд, Флорида се провежда огромна спасителна операция, след като 12-етажна сграда частично се срути. Има поне една жертва.

Снимките от Surfside, северно от Маями Бийч, показват огромна купчина отломки, висящи от едната страна на жилищна  сграда.

Една жена е загинала, а поне осем души са ранени. Има опасения, че много хора са затрупани от отломките.

Твърди се, че срутването на сградата е станало около 02:00 часа.

Пожарната спасителна служба от Маями-Дейд заяви, че е изпратила 80 автомобила на мястото. Полицията също съдейства за спасителната операция.
.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
У преди 2 години
Всичко построено от човека ще падне или ще се превърне в прах. Въпрос на време. Бях гледал един професор по металите, и човекът разглеждаше нещата доста философски. Казва че няма нищо вечно, даже златото не е вечно, а просто по-дълго време остава в металната си фаза, но неизбежно корозията го разгражда.. за хилядолетия, а не за година като алуминия. Такава е тази вселена, всичко се променя и сега ще имат бетонни късове за пълнеж. Лека пръст на загиналия!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е оня плъххх дето обясняваше, как само във Варна падали велоалеи, защото герб ги оправили. Това е третата голяма страна , където пада нещо за седмица? Къде си клоун .... и там ли герб строят:)))
2
0
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
До Да: Аналогията с Русия е...неуместна.Виж ако става въпрос за Турция,там често се срутват сгради,поради некачествени бетони и икономисано желязо.Но дали сградата в Маями е с подобно дефекти,не вярвам.Възможно е да има подземна река и кухина и основите да са подали.
1
5
 
2
 
! Отговори
Да преди 2 години
не би да става въпрос за Русия? Нали само и единствено там се случват подобни неща?