Зеленски пред лидерите в Рамщайн: Русия трябва да загуби

САЩ ще подкрепят Украйна "толкова дълго, колкото е необходимо"
20 яну 2023 13:27, Нели Христова
535
Зеленски пред лидерите в Рамщайн: Русия трябва да загуби
Снимка: БГНЕС

В речта си по видеовръзка към контактната група за отбрана на Украйна във воената база "Рамщайн" президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че Русия се стреми да унищожи нациите. Той заяви, че времето е малко и "трябва да ускорим темпото".

"Русия концентрира последните си сили, за да убеди всички, че омразата може да бъде по-силна от света", заяви Зеленски и добави, че конфликтът е за това "в какъв свят ще живеем" и че "Кремъл трябва да загуби".

"Вие сте силни хора на могъщи държави", заяви той. "Насърчавам ви да вземете такива решения, които могат да лишат руското зло от всякаква власт."

"Ваша власт е да гарантирате артилерия и самолети, които ще смажат терора. Във вашата власт е да постигнете победа."

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин отговори на обръщението с видеовръзка на Володимир Зеленски, като каза: "Благодаря ви, г-н президент. Надявам се, че знаете, че ще продължим да отстояваме принципа, че границите не могат да бъдат прекроявани със сила. И ние ще продължим да отстояваме един отворен свят на правила, права и отговорности. Още веднъж ви благодаря, че сте тук днес."

САЩ ще подкрепят Украйна "толкова дълго, колкото е необходимо", тъй като Киев и светът са изправени пред "решаващ" момент, заяви Лойд Остин.

"Това е решаващ момент за Украйна в едно решаващо десетилетие за света, така че не се заблуждавайте, ние ще подкрепяме самоотбраната на Украйна толкова дълго, колкото е необходимо", каза Остин във встъпителните си бележки на срещата на Контактната група по отбраната на Украйна в Германия .

"Сега знаем, че Русия остава склонна към агресия и завоевания. И руските сили увеличиха своите ужасяващи атаки, убивайки много невинни украинци. Видяхме отново жестокостта на военния избор на Русия само преди няколко дни в град Днепър", доъплин той и заяви, че "време да се копае по-дълбоко", докато Русия се прегрупира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


535
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
2
 
22
 
! Отговори
Байдън Джо байдън преди 1 година
Америка за последните две години е на печатала 40% от всички напечатани долари много ми е интересно какво ще стане ако печатницата спре и фалшивите долари престанат да се котират от какво ще живеят краварите тогава и колко ще им бъде бюджета за отбрана няма да могат да платят дори белото на зеления клоун
364
7
 
13
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Доброто винаги побеждава злото.Така е било и през ВСВ. Путин няма да се отъмне.
363
3
 
23
 
! Отговори
То само преди 1 година
Като чета колко пъти по-ниско е интелектуалното ниво на двамата русофоба тука, ясно, че по-умните ще победят! Давай, Россия!
362
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обещаното трябва да се потвърди от Сената. Ще трябва да мине време. Обещаването не е като даването.
361
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До атом от ляво атом от дясно. Ще има само един атом и край. Който превари натовари. Другите ще си затраят и това ще е краят.
360
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всеки ден една и съща група управници си *** взаимно задните части..
359
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички репортерки в жълто водещата ги манипулира тя май в синьо или и тя в жълто не можах да разбера преместих се.
358
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби.Не са толкова,нещо ти си се объркал на 24.02. 2022г.Русия влезе със 155к армия.ДНР и ЛНР нямат повече от 40к..Вагнер макар и текучеството най-вече сред затворниците не са повече.Дори и общия брой да е 250-300к пак сметката не излиза.100к загуби още поне два пъти по толкова ранени и тия 300к свършват.Как и с какво си успял да задържиш и даже да притискаш.Не можеш срещу армия,което е в състояние да ти нанесе такова поражение.Да чакаш някакви си 300к резерви.
357
0
 
21
 
! Отговори
Жжээф преди 1 година
Скоро май ще има атом от ляво, атом от дясно.
356
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събират се през два дена да си повтарят едни и същи глупости, а Русия си ги смазва бавно и методично. Могат само да ***.
355
2
 
26
 
! Отговори
да-м преди 1 година
От Лойд Остин и Зеленски са говорители на едни и същи началници. Със същия успех може човек на слуша Простокиро, Плевнелиев или нещо друго. Виж Блинкен, Путин са друга работа. Там свири музиката.
354
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо за съжаление? Явно нямаш ... праички :) ...
353
2
 
16
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До До Боби Нещо си сбъркал сметките. ВСРФ е 200000, като 100000 са ПВО, Артилерия и Логистика. ЛНР И ДНР са с локална Логистика(воюват на собствена територия(все още) а първия ешелон е по 100000(общо 300000 без Вагнер) Вагнер не може да се изчисли колко са. Ротацията при тях е огромна. Само едно е важно РФ доставя всякакво оръжие и боеприпаси на Вагнер дори и в ущърб на своите части(видео Вагнер Гърми с Краснопол снаряди с лазерно насочване) добавяш 300000 мобилизирани и 80000 доброволци О ДА!!!
352
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия не може да загуби война, може да има отрицателна победа, но не може да се говори за загуба на война от Русия.
351
50
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Току що по една руска пропагандна телевизия, заявиха че поражението на Русия е невъзможно, даже и ако се наложи да върне новите територии. Захранват руснака с нови порции лъжи за величието на Русия. Дори и да яде бой Русия, дори и да претърпи огромни икономически и човешки загуби, дори и да плаща репарации това не може да бъде поражение за Русия. Явно имат някакво извратено разбиране какво е поражение и какво е победа.
350
18
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Не разбирам нещо май... как в една война има победители и победени!?Какво постигна Германия преди 77 г. ...... нищо!А сега Русия .......пак същото, не се учим,..... е това е!Парата движи света, за съжаление!
349
6
 
52
 
! Отговори
гаранти! преди 1 година
Победата на Русия е обезпечена с ядрено оръжие. Глупостите на зеления плъх са гарантирани със бял прах!
348
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лицемерието на Запада и най вече това на САЩ са добре известни на света. След ВСВ САЩпрекрои границите на целия свят:раздели Германия на четири,раздели Корея на две,опита се да раздели Виетнам но той им би дузпата,раздели Кипър на две,откъсна Косово от Сърбия,разруши СССР,предизвика войни в Близкия изток и Африка. Сега искат да унищожат Русия. Но са просто сбркали адреса; това ще бъде и техния край.САЩ - кървавата империя на новия век умира
347
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Републиканци които са против даването на пари на 404 са вече мнозинство на партийно ниво. Опаква се да станат и на ниво сенат и тогава паричките секват. Затова противниците им сега бързат да изпратят колкото могат повече преди кранчето да се завърти
346
45
 
3
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Разбира се, че ще загуби. Само изветрелите беге nyтинопитеци си мислят, че мордор има някакъв шанс.