Порнозвездата Сторми: Не ме е страх от Тръмп, виждала съм го гол

"Няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи"
97
Порнозвездата Сторми: Не ме е страх от Тръмп, виждала съм го гол
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп „вече не е недосегаем“, заяви късно снощи порнозвездата Сторми Даниълс в първото си интервю от както на Тръмп бяха повдигнати обвинения в Манхатън, предаде ДПА.

Даниълс посочва, че й е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната й среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали „златотърсачка“, „уличница“, „курва“, „лъжкиня“ и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо „ще те убия“.

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са й били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г.

Даниълс говори пред британския вестник „Таймс ъв Ландън“ и разказва, че когато разбрала за повдигането на обвинения срещу Тръмп, била на езда с коня си, който се казва Изкупление и в това има нещо иронично и забавно. Тя казва още, че вложила част от платените й 130 000 долара за закупуване на ремарке за превоз на коне.

Даниълс заявява, че не се бои да се изправи срещу Тръмп в съда, защото го е виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
13
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Хаха много е умен тръмпчо да плати 130 бона от пакетите си дарения за предизборна кампания, нарушил е няколко закона и не случайно му готвят около 30 обвинения, прокурора на Манхатън - Брак ще го попилее, не случайно тръмпи врещи по медиите, а не се готви за делото в съда, знае че ще си го отнесе сериозно, защото има много добре подплатени доказателства.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрах защо искат да го съдят. Че и е платил,за да не кязва,че са спали ли? Че къде е проблема. Срам го е човека,че е спал с ку рва и не иска да се знае. Нито я е изнасилвал нито я е бил. А тази щом е взела парите и не си спазва уговорката значи трябва да върне парите.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бреееейййййй. Това голе нещо, дето чак порно актриса да изплаши....Само от това Тръмп трябва да е 5% напред.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА ФРАНЦИЯ НЕЩО!??? ИЛИ ПО-ВАЖНО Е НЯКАКВА БАБИЧКА ВИЖДАЛА ДЯДКА ГОЛ?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От това /да го видиш гол/ по страшно няма.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мухахаха егати обидата размера има значение няма с какво да я изплаши
2
0
 
0
 
! Отговори
:)))) преди 1 година
Напротив:)
1
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно обаче е ясно за чичо Тръмпи, харесва жени! При това хубави жени! И не си пада по деца, нито по мъже, а по жени! Каквото и да го плюете, ей тая яка кака от снимката е доказателство за това, че човека може да е всякакъв, но поне е мъж, харесващ жени!