Променливо време до края на седмицата – слънце и дъжд

През деня максималните температури ще са от 8 до 13 градуса
14 фев 2020 08:40, Ния Христова
2

Сутринта минималните температури ще са от минус 3 до прюс 2 градуса, по високите полета- до минус 6-7. Облачността преди обед ще се засили, а на изток все още ще се показва слънцето, съобщиха от Bulgaria ON AIR.

Дъжд щ епревалява над западната половина на страната следобед и привечер. В планините ще има снеговалежи, а след полунощ ще завали и на изток.

В Източна България ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните температури за деня ще са от 8 до 13 градуса. По- ниски ще са температурите в крайните северозападни райони.

Облачностт анад Черноморието ще се увеличава. През нощта се очаква да превали слаб дъжд. Темперятурата на въздуха ще е от 10 до 13 градуса, а тази на водата от 5 до 7 градуса. Ще има слабо вълнение.

Мъгливо и облачно време ще има над планините следобед. Сняг ще превалява, а в ниските части ще вали дъжд. Ще бъде ветровито, по високите била и върхове ще духа силен югозападен вятър. Температурата на височина 2500 м ще достигне минус 6 градуса, а на 1500 м – около плюс 1, 2.

До края на тази седмица и началото на другата ни очакват и слънчеви часове, но и превалявания.

Съботата ще бъде ветровита. Сняг ще прехвърча сутринта в планините и по високите полета. В низините се очакват превалявания от дъжд, но за кратко.

В неделя ще бъде предимно слънчево. Сутринта студено, но пък през деня ще се затопля.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
! преди 4 години
"Темперятурата" ?!?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще бъде слънчево с превалявания от дъжд и облачно с превалявания от сняг ту ще духa ту не студено с топли нюанси е този път вече ще познаят