Пролет през февруари - температурите ще достигат 19°C

Слънчево ще остане до края на седмицата
Обновена: 4 фев 2021 08:07 | 4 фев 2021 07:50, Анисия Иванова
8

Слънчево време с високи температури за февруари ни очаква днес. Минималните тази сутрин са от 1 до 5 градуса, по Черноморието до 6-7.

Сутринта ще е мъгливо. В Дунавската равнина, Тракия и почти цяла Източна България ще бъде с намалена видимост и ниска слоеста облачност. В останалите райони ще е ясно и тихо.

През деня времето ще бъде предимно слънчево и ветровито. Вятърът ще бъде умерен до свеж, от северозапад със скорости до 40 км/ч , а по планините засилен от северозапад, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Дневните температури ще достигат 15-19 градуса.

Чудесно ще е времето и в планините. През целия ден ще бъде слънчево и топло. Максимална температура на 1200 метра ще бъде около 11. Снежната покривка по най-високите места достига близо 2 метра. Заради високите температури опасността от лавини продължава да е висока.

В петък в събота над западните райони ще има повече слънце, а Черноморието ще бъде в облаци. В неделя ще има значителна облачност и валежи в крайните северозападни райони и по Черноморието. В понеделник ще има валежи от дъжд, по-интензивни в Югозападните и югоизточни райони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: прогнозавремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
Значи важното е да се знае, че климатични промени е нямало няма и няма и да има! Така вярват разни ... "хора"! Но значи искате ли да се хванем на бас, че въпреки, че февруари месец температурите ще са 20, 25 градуса топлофикация ще ви вземе пари все едно температурите са били -20, -25 градуса!
4
2
 
3
 
! Отговори
инж. Ганев преди 3 години
Всеки от съседите ми си хвали климатика, но при студено време не се отоплява с него.
3
2
 
17
 
! Отговори
АнонименOziris преди 3 години
Вече ще има само два сезона: Лято и есен.... Жалко как бавно убиваме планетата....
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според теца днес ще е най - студения ден от хилядолетия. Затова ще бъде увеличено топлоподаването шест пъти. Да има за шкафчинциту, за унуците, избори идат, кебапчета, педесетуни, пара трябва ей, не е шега.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бедните българи не ни требе студ.