Путин е посетил Мариупол, съобщи Кремъл

Спирал на различни места, говорил с жителите
19 мар 2023 08:31, Елка Василева
478
Путин е посетил Мариупол, съобщи Кремъл
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин е направил работно посещение в Мариупол, предадоха световните агенции, като се позоваха на руски медии, които цитираха Кремъл.

Още по темата
Мариупол е украински град в Донецка област, който бе окупиран от руските сили от май миналата година.

Путин е летял до Мариупол с хеликоптер, съобщи ТАСС, като се позова на Кремъл. После с кола Путин е прекосил няколко района на града, като е спирал на различни места, говорил е с жителите, разгледал е различни обекти, пояснява агенцията. А Ройтерс допълва, че Путин сам е карал колата.

По време на това пътуване с него е бил и вицепремиерът на Русия Марат Хуснулин, който е информирал Путин за хода на възстановителните и строителните работи в Мариупол и околностите му, посочва ТАСС.

Пресслужбата на Кремъл съобщава още, че Путин е провел и съвещание в командния пункт на специалната военна операция в руския град Ростов на Дон, предаде ТАСС. Тази визита там е била извършена на 17 март. Съпровождали са го руският министър на отбраната Сергей Шойгу и началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили Валерий Герасимов.

А относно посещението в Мариупол Кремъл уточнява, че Путин е бил там след визитата в Крим, предаде Франс прес.
(БТА, Габриела Големанска)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
12
 
11
 
! Отговори
нищо повече преди 1 година
Престъпник сър.
348
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оперативно-тактическа и армейска авиация, ракетни войски и артилерия атакуваха позициите на 89 артподразделения от ВСУ,жива сила и техника на противника в 107 района.Това съобщиха от МО на РФ.В района на с.Тоненкое в ДНР е бил поразен команден пункт на украинската 110-та механизирана бригада.Руските с-ми за ПВО са прехванали 15 ракети HIMARS, Реактивни системи за залпов изстрел Смерч и Ураган.Освен това близо до Новая Тарасовка в Харковска област,близо до Рубижне и Червонопоповка в ЛНР,както и близо до Старомайорски,Владимировка,Егоровка и Валериановка в ДНР бяха унищожени 9 украински дрона.
347
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петима финландски наемници, привърженици на киевската фашистка хунта, са били ранени в Украйна.Това съобщи вестник Helsingin Sanomat.Според председателя на асоциацията "Вашите финландски приятели", куратора на наемниците от Финландия Каспер Каносто,те "получиха шрапнелни рани, комоцио и изкълчени глезени." Дали ще отидат отново на опашка за окончателната денацификация, историята мълчи.
346
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия продължава да увеличава своя подводен флот.Руският флот ще получи пет нови подводници през 2023г.Три атомни и две дизелови подводници ще бъдат доставени от Обединената корабостроителна корпорация.Според изпълнителния директор на компанията Алексей Рахманов,най-близките планове са издаването на държавни договори за строителството на нова серия подводници.Така руският подводен флот ще стане най-големият в света.Сега първенството е заето от САЩ от 72 подводници.Обаче за разлика от Русия, американският флот не планира да въвежда в експлоатация нови подводници.
345
5
 
7
 
! Отговори
Мм преди 1 година
Когато руснаците влязат в Киев трябва да обесят Зеленски и да ги качат на Печорската Лавра за назидание !Папата и той ще се радва да види това !!!
344
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко му остава на тоя Хитлер...Да обикаля току почистените от трупове улици и да се снима за нацистката пропаганда.Войната ще се забави, но след това Европа ще бъде почистена от русофилската отрова пълзяща десетилетия.И войната с Хитлер отне много жертви.Но благодаря украинците , тази все още е задържана за в Европа.Байдън правилно постъпва давайки на Украинците Защото после даването ще е много и страшни жертви
343
8
 
2
 
! Отговори
СИКТИРДАК преди 1 година
Посетил е ЦУНКАЙ ***.русското човече СЕ КРИЕ дълбоко под земята.издирван е и ще го открият.
342
6
 
4
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
За да види резила !!!
341
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има си Путин градове, обикаля си ги. А на Зеленски все по-малко градове за посещение му остават в Украйна. Затова ходи по чужбина.
340
2
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Държавната помощ.от 50 милиарда франка се оказа недостатъчна за спасяването на гигантската банка Креди Сюис и правителството снощи заседава спешно какво да се направи за да оцелее банката след отварянето на финансовите пазари в понеделник.Има опасност още в първите минути акциите да се сринат окончателно.
339
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста хора сте блокирали и само тези,които са нормални и русофили сте ограничили ! За да могат останалите пишещи тук на спокойно да се изхождат в медията ви! Гнус!
338
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шведската верига IKEA се завърна на Руския пазар. Магазините и в цяла Русия отново отварят врати за руските потребители.
337
3
 
5
 
! Отговори
До 373 преди 1 година
Ако може да си извадиш главата от зaдникa cи щеше да разбереш ,че огромната част от т.н. русофили не са против Европа. Ако си си подавал носа отвъд Калотина и следиш не само соросодните помии щеше да знаеш , че огромна част от Европа е против тази война която им беше натрапена от техните правителства и заради която опъват каиша с огромната инфлация !
336
4
 
6
 
! Отговори
Mda преди 1 година
Има право да обикаля държавата на която е президент ...оня пльx Зеленски само нощем си подава носа от бункера хаха !
335
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 377....Дрон срещу изтребител?....
334
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилите мислят , че като са мнозинство в България , ще имат въздействие по нейната евроинтеграция.Не смятат, че има още 3 милиона българи извън пределите и.Кой в Америка , кой в Западна Европа.Които да категорично за запазване евроориентацията ни.Че русофилите губят категорично двубоя.
333
5
 
5
 
! Отговори
А на фронта преди 1 година
При Бахмут или Угледар Х....ло ще отиде ли, или го е страх, за разлика от Зеленски!? Разбира се, че го е страх! Масовите убийци са такива! Ако *** беше способен, Украйна отдавна да е прегазена, но нашенските русофили го хвалят!
332
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и Бай Дън посети Киев.. Чудо голямо.
331
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 374....Путин е в Бункера Тоя е клоун който го замества ...Казах ти....Имаш нужда от лечение при психолог.
330
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руския президент, посети Руски град. Страшна новина!!