КФОР няма да изпращат цветя

Международните сили ще отговорят с "всички подходящи средства", ако попаднат под сръбски обстрел
26 мар 2008 19:08,
10
КФОР няма да изпращат цветя
Снимка: blumenhardung.de

Мироопазващите сили на НАТО в Косово ще отговорят "с всички подходящи средства", ако бъдат нападнати с оръжие от протестиращи сърби, съобщи говорител на КФОР.

„Ние не сме полицаи. Не се подчиняваме на същите правила. Не очаквайте КФОР да изпраща цветя, когато негови членове попаднат под обстрел“, съобщи говорителят на КФОР полковник Жан-Люк Котар на пресконференция в Прищина.

От НАТО съобщиха, че сръбски демонстранти са стреляли с автомати и са хвърляли гранати и експлозиви по време на сблъсъците от 17 март в Косовска Митровица, при които пострадаха над 150 души.

25-годишен украински полицай бе убит, а сръбски демонстрант бе тежко ранен.

„Правя ясно разграничение между граждани и убийци“, каза още Котар. При подобни случаи КФОР ще използва „всички подходящи средства“, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
darjava za ***:)kato albanci na Kosovo!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да оставим съседите, ние си имаме голям проблем с *** .те са ***. какво ще правим с тях?
7
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 16 години
Отговарям ти :Сигурно няма българин,който не е пострадал от тях,но те са наши естествени врагове,ада получиш нож в гърба от приятел най боли.Не се връщай 500 години назад,а само 123 години.
6
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 16 години
Кажи ми българино (а всъщост ти може и да не си българин), че нямаш нито една прабаба или прадядо, които за 500 години да не са били обезглавени от арнаутските части на еничарите. Можеш ли ?
5
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИНЪТ с нотариа преди 16 години
Пропусна да кажеш,че гостите ти се видяха множко и реши,като добър домакин да позаколиш една част от тях.Като се има в предвид,че нито едните,нито другите са домакини на къщата.Оставям на теб да се сетиш,кой притежава нотариалния акт за собственост...
4
0
 
0
 
! Отговори
yanki преди 16 години
Натовският башибозук също да се върви във Франция !!
3
0
 
0
 
! Отговори
бззз преди 16 години
Заедно с децата ли?
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
вдигам във въздуха всичко, ако трябва заедно с мен...
1
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 16 години
Ще дадем пример : Ако някого сте приели в къщата си и сте му дали една-две стаи за семействотото му с всички удобства и идва време, когато той ви казва : Народиха ни се много деца, и независимо, че къщата е твоя ние искаме още. Тогава за да не ти запалят къщата, ти му даваш. След време идва пак и ти казва : Тези стаи и този етаж от къщатата ти ще ги взема. А, си гъкнал, а съм ти и изпратил големия си брат на посещение. Братът идва, ошамаросва те. Ти и с това се примиряваш.След време наемателят урежда чрез големия си брат нещата така, че ти отнемат половината къща.Вие драги сънародници какво бихте направили в подобен случай ?