Руски депутат да си - ще взимаш 4000 евро

Работните заплати на депутатите от Държавната дума на Русия се повишават с 18%
29 апр 2008 10:50,
15
Руски депутат да си - ще взимаш 4000 евро
В Руската Дума са доволни. Снимка: БГНЕС

Работните заплати на депутатите от Държавната дума на Русия се повишават с 18% и ще достигнат 151 хил. рубли месечно (около 4090 евро), без да се броят премиите на всеки три месеца, съобщава bigness.ru.

Заплатите на председателя на парламента и на неговите заместници ще се увеличат с 24,2%, независимо от това, че заместниците би трябвало да получават заплати колкото депутатите.

В края на миналата година заплатата на председателя на Думата беше достигнала 171 хил. рубли (над 4600 евро), като по този начин беше приравнена към заплатата на министър-председателя, а заплатите на депутатите – към тези на министрите.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
РУСКИ ПАТРИОТ преди 15 години
АЙДЕ БЪЛГАРИ СТИГА СТЕ СЕ МРАЗИЛИ БЕ!НЕ СТИГА ЧЕ *** И ТУРЦИТЕ СИ ПОМАГАТ И СЕ ПОДДЪРЖАТ И НИКОЙ НЕ Е В ОПОЗИЦИЯ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!А ВИЕ?ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕТЕ,ТА НЯМАМ ДУУУМИ.....Е,НИЕ РУСНАЦИТЕ СЪЩО СМЕ СПЛОТЕНИ И СМЕ ГОТОВИ ДА ДЕДЕМ ЖИВОТА СИ ЗА РОДИНАТА СИ! А ТИ НОМЕР 5 СИ МНОГО ***,ДОБРЕ ЧЕ ВИ ОСВОБОДИХМЕ ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА НОСИШ ФЕС И ДА СИ ПАСЕШ КОЗИТЕ ПО ЧУКАРИТЕ НА НЯКОЙ ТУРСКИ ГЛАВОРЕЗ.АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДЪРЖАВА С ЦЕНТРАЛИЗИРАНА ВЛАСТ А НЕ КАТО ВАШАТА СВЕТА ТРОИЦА С ОНЯ УКРАИНЕЦ КОМАРДЖИЯ И ЖЕНКАР!
13
0
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 15 години
Tova shte e naj-dobre , no njama da ni vzemat , zashtoto ne zaslujavame .Shte im izneverim s parvija sreshtnat , kojto dade poveche ili si dade vid che shte dade .
12
0
 
0
 
! Отговори
neznakomov преди 15 години
Ми айде да им станем република, бе! А, бат' Серго?
11
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 15 години
да омъжена съм,вече 17 години.
10
0
 
0
 
! Отговори
svetli преди 15 години
Иринке, ти омъжена ли си?
9
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 15 години
руският президент вдига заплатите и на чиновници,за да няма кражби от тяхна страна и да вършат честно работа,след като имат стимул за работа и се разполагат със добри средства. в Россия има добри стратегии по отношение на хората,да им осигурят живот който те заслужават. семейства млади имат жилища,раждат деца имат добри надбавки и още много много неща за други. а аз вчера гледам едно малко парче кашкавал в ръце струва 3 и 50 и на един зъб,камо ли за цялото семейство. българският народ много търпял и търпи,позволява да го тъпчат по всякакъв начин,пенсионери мизерстват,младите нямат бъдеще,а настоящето е несигурно. обидно ми е за българският народ,до кога ще позволява да го мамят,защо не иска правата си,иска се единство и да се дигнат здраво всички сплотени против мошеници и мутри. аз обичам Бьлгария и ме боли сърцето за нея.
8
0
 
0
 
! Отговори
Татяна ,Москва преди 15 години
бих би по-добре.ако тях мисля за хора на Държавата са :(((
7
0
 
0
 
! Отговори
mark преди 15 години
DA DA, ot de ti rodi glavata tupa da sravnqva6 Rusiq strana s resursi i BG.Zaplatite na na6te deputati trqbva da e simvoli4na ili nikakva.Predlagam tq da e 1lv.
6
0
 
0
 
! Отговори
x8d4 преди 15 години
трябва да има подобни заплати и за нашите депутати, та да почнат да работят в интерес на народа!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стигат ли им парите за водка и спирт?Това е най-големият разход за всяко руско семейство.За храна каквото остане.
4
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 15 години
руски депутати поне вършат работа на благо на народа,защото руският президент ги контролира здраво,доволен от тях и от там заслуженото увеличение.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нашите не си ли взимат едни добри пари за никакъв труд. На народа по 300 лв. на тях над 3000 лв., а колко екстри и привилегии. Български депутат също е добре, а и както са започнали скоро ще си гласуват и те такива заплати.
2
0
 
0
 
! Отговори
мга преди 15 години
Велика страна-велики заплати!Е,само за някои...
1
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
хаха, там е таква мафия, тия 4000 сигурно отиват за прислужниците им