Обама обещава да направи всичко за съживяване на икономиката

Американците не трябвало да се притесняват "за дефицита следващата и дори по-следващата година“
17 ное 2008 15:46,
10
Обама обещава да направи всичко за съживяване на икономиката
Getty Images/Gulliver Photos

Новоизбраният президент на САЩ Барак Обама е заявил, че правителството ще направи всичко необходимо за съживяване на икономиката и това означава, че американците не трябва да се притесняват  "за дефицита следващата и дори по-следващата година“, съобщава Bloomberg.

В краткосрочен план „най-важното нещо е да избегнем задълбочаване на рецесията“, казва Обама.

Освен това правителството трябва да предостави помощ на автомобилната индустрия, заявява Обама. Подобна помощ трябва да бъде оказана, при условие че управлението, работната сила, доставчиците и заемодателите договорят план за стабилизиране на индустрията.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
ludiq преди 15 години
Ако ви кажа ,че единственият начин да се спасите от фалит е да запазите акциите си и да инвертирате , ще ме помислите а луд. Но прочетете написаното и обмислете нещата.Вече всички знаем как се стигна до тази финансова криза. от прекалено големите бонуси на тези занимаващи се с финанси. от утрояването на финансите в световната търговия. Това вече сте го разбрали от новините. Но как се е започнало в действителност кога всъщност се е зародил този пъклен план? От кого? Защо? Въпреки опасността от разкриването на тези истини това е единственият начин да се спаси света от мрачното бъдеще. Всичко започва в края на 90-те години на 20-ти век с един експертен доклад за изчерпването на световните ресурси ефектите от глобалното затопляне в държавния департамент на САЩ поръчан от хората в сянка за американските президенти. от там става ясно ,че с тези темпове на развитие петрола ще стигне за около 50 години. Тогава се заражда план как да се отслабят икономиките на света за да се спре развитието и да се отслабят всички възможни противници които могат да се противопоставят над американският контрол над енергията. 1- ва стъпка.На 11.09 се пристъпва към първа стъпка от плана да се ударят кулите близнаци в Ню Йорк. Целите на разрушаването им са: 1 повод за началното навлизане на американски войски в арабският свят. 2 осигуряване на работа в финансовата им столица за най-бедните американци за да се осигури мирът при последващата финансова криза. 3 използване на ресурсите на Европа докато все още е възможно за постигане на някакъв контрол над арабският свят, като по този начин тя е въвлечена в голямата воина и в началото не може да се противопостави на предстоящите безчинства. 4 подготвяне на почвата за бъдещият финансов фалит като на застрахователни фирми им се налага да се направят големи разходи.2-ра стъпка. Започване на отпускане на рискови заеми на населението.За да се осигури до някъде благосъстояние което те искат да задържат и увличане на част от средната каса по света да инвестира в акции които после ще паднат доста за определен период от време. Така се набавят необходими средства за да се развият и да започне подготовката на нови оръжия.3-та стъпка изкуствено предизвикване на повишение на цените на петрола за да може някои арабски лидери да инвестират в акции и когато те се сринат да продават. А когато го много акции са продадени и борсата не може да понесе повече този лъжовен срив ,цените ще почнат да се вдигат плавно. Но това няма да стане преди стъпки 4,5.4-та стъпка де стабилизиране на света! На стотици места ще има микро бунтове така месните правителства няма да обърнат внимание на това дали САЩ завзема световните енергийни запаси.5-та стъпка избирането на народен президент на САЩ и убийството му на поста му. Така ще има повод за широкомащабна война и ще се използват много ресурси за производството на оръжие и ще се вкарат реални пари в заводите за оръжие ,автомобили, самолети и всички съпътстващи производства ко
8
0
 
2
 
! Отговори
Коко преди 15 години
Нарекох един расист с истинското му име, а ти триеш?
7
0
 
2
 
! Отговори
Коко преди 15 години
Трябва да си равнис с , за да си приет за нормален - в Бг. Е, бая ме ядоса този 4!
6
0
 
2
 
! Отговори
Коко преди 15 години
О, да , защо забрави и евреите? Нали от тях може и *** да стане- врочем, както и от теб! В тази Бг наистина е трудно да си различен . Трябва да си равнис с , за да си приет за нормален!?
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм песимист,но каквото и да правят новото правителство-копчето е вече натиснато.Едва ли това зависи от Обама.Зад него се крият доста влиятелни играчи.
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ако някои не е Расист нещо не му e в ред главата :) Които мисли ,че ескимосите ,*** , *** ... са му "Равни" "Братя " явно или е такъв или e празноглав
3
0
 
2
 
! Отговори
пророк Мунчо преди 15 години
Хайде - 44-тия - ***, 45-тия - ***!
2
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ти си *** и комплексиран расист. Жалко човече не пиши във форумите.
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да го гледам този ***. Тези американци съвсем откачиха. Или май *** вече са повече от белите.