US военни моряци си спретнали запой по руски

Офицери са отстранени след посещение на фрегата им в Русия
Обновена: 4 ное 2012 11:22 | 4 ное 2012 11:19, Елка Василева
72
US военни моряци си спретнали запой по руски
Няколко американски военни офицери са отстранени заради за пиянство и недисциплинирано поведение на екипажа. Снимка: архив, Reuters

Командирът и няколко офицери от американската фрегата "Вандегрифт" бяха отстранени от служба след запой на част от екипажа по време на визита в руското пристанище Владивосток през септември, съобщиха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС.

Командер /капитан втори ранг/ Джоузеф Е. Дарлак беше отстранен от служба "поради загуба на доверие, след като показа лошо ръководство и неспособност да осигури надлежно поведение на подчинените си", се посочва в комюнике на американските военноморски сили.

С формулировката "за пиянство и недисциплинирано поведение" са отстранени също старшият помощник на командира на фрегатата, старшият механик и още един офицер от екипажа на кораба, който е базиран в Сан Диего, щата Калифорния.

В момента фрегата "Вандегрифт" изпълнява задачи в областта на оперативната отговорност на Седми американски флот, базиран в японското пристанище Йокосука. За нов командир на кораба временно е назначен капитан Томас Уоркман, уточни пресслужбата на ВМС.

Това е вторият подобен случай през последните няколко дни в американския флот, отбелязва ИТАР-ТАСС. В края на октомври беше съобщено за отстраняване от служба на контраадмирал Чарлз Гаует, който командваше ударна група начело с атомния самолетоносач "Джон Стенис", намиращ се в момента в района на Залива. Срещу него започна служебно разследване, но командването на ВМС не съобщи какво е послужило като повод за подобни сурови наказателни мерки спрямо военачалника, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а представяйте си какво е правил контраадмирала, за да уволнят офицер с такова звание и да крият какви ги е вършил...
57
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Питам, има ли страна, която СЕЩ да не са загробили ? Има: Сирия и Иран, и Русия! Други няма
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Питам, има ли страна, която СЕЩ да не са загробили ?
55
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В хамерика на 19 години можеш да отидеш в армията и да убиваш или бъдеш убит обаче можеш да пиеш чак на 21 хахава нация! ----------------- Е, къде е проблема? Според мене това е много логично.
54
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Остава да са "поканили " Руските си колеги на кораба , нали имат някои тайни или нищо повече не е тайна ??В Мексиканския залив за около месец е стояла Руска подводница , от тези дето не се засичат, отчели са го като незасечена , след като се е оттегляла. Няма наказани !!
53
23
 
9
 
! Отговори
black sea преди 11 години
До 63Южна Корея, Тайван, Сингапур, Израел. Да изреждам ли цяла Западна Европа възстановена след войната благодарение на САЩ. А сега да видим ти кои страни ще ми покажеш цъфнали и вързали благодарение на СССР или Русия. Сигурно Куба. А за да нанкаш спокойно да ти кажа че си бих чертата от БГ . И не бъди толкова сигурен че съм гей. Може и да съм лесбийка. А ако имаш *** утре "анонимните" правят шевствия в 15 града и не е зле да идеш там да си изказваш мнението срещу "американските агресори".
52
7
 
6
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
NO NE MOJE6 DA POKAJE6 EDNA DARJAVA BLAGODENSTVA6TA BLAGODARENIE NA USA VARVI TAM SEGA GEI NE6TASTEN KVO PRAVI6 V BALGARIQ
51
13
 
9
 
! Отговори
black sea преди 11 години
До 61.Не знам дали съм *** ама пиша на Кирилица за разлика от теб. А за положението ( наречено от теб на "чист" български "дередже" ) не са ни виновни янките. А такива *** като теб, които ако са имали малко повече късмет стават и министър-председатели. Пак ти повтарям САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ. А бягай сега да четеш "Мурзилька".
50
5
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
59 QVNO SI GOLQM TIKVENIK SEGA KATO SME ZAKA4ENI PLATNO ZA AMERIKANCITE I SAMO DUPE DET IM NA DAVAT NA6ITE POLITICI Q VIJ NA KVO DEREJE SME AMAN OT TYPI FENOVE AMERIKANSKI .ISKAM DA MI SE POSO4I EDNA DARJAVA NE V EVROPISKI V SVETOVEN MA6TAB PROCAFTQLA OT USA PONE EDNA DA MI POSO4I NQKOI NE OGRABENA I NESASIPANA OT MRASNITE QNKI 4AO NA TEB GLUPAKO
49
1
 
8
 
! Отговори
нона преди 11 години
ха ха ха... офицеры судна учинили пьяный дебош... :)
48
15
 
4
 
! Отговори
black sea преди 11 години
Казах ви бе. А си пуснал нещо ЗА американци а не дай-боже ПРОТИВ руснаци: цъкане на минуси. За сведение форума по-долу. Ами халал да ви е тогава и мизерията в която живеете. Лошо че има и читави хора, които са заляти от простотията ви. Чао.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами тя никога не е свършвала
46
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руснаците трябваше да спечелят Студената война.
45
0
 
20
 
! Отговори
Даси преди 11 години
Прочетох това и се сетих, че в шкафа имам една специална водка "Кремльовская". Отивам да я опитам.
44
6
 
15
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
В главата ми веднага изникна великия руски филм "Особености на руския национален риболов".В него руски военни оставиха боен кораб с ракети в ръцете на случайни пътници със няколко щайги водка, като им дадоха да изстрелят няколко учебни ракети. Там всичко се въртеше около водката.В статията се показва, че и американците пият водка, но американските военни ги наказват, за разлика от руските.
43
0
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
Патриоте,ти твойте деца смяташ,че "патриотичен"дълг да ги насърчаваш да пият от малки ли?Въпросът е и към алкохолизираните мозъци които са одобрили алкохолическите ти тенденции с които явно се гордееш.
42
1
 
28
 
! Отговори
А? преди 11 години
Интересна работа ,американците пияни, руснаците трезви що тъй?
41
4
 
1
 
! Отговори
Do 41 преди 11 години
Ako mojeh shtiah da tidam 100+...:)
40
2
 
44
 
! Отговори
dragunov_7.62 преди 11 години
Американците ако бяха пили по руски щяха още да са в болница .
39
2
 
41
 
! Отговори
Попай моряка преди 11 години
На руснаците не им трябват ракети и бомби да воюват с Америка, щом една щайга водка може да извади от строя цял кораб! А водка братушките имат мнооого...