Как реагират руснаците на ответните санкции

Остроумни туитове по повод наложената забрана за внос на храни
Обновена: 7 авг 2014 19:34 | 7 авг 2014 16:27, Елка Василева
369

Онзи, който е направил това, е гений!
Нашият отговор на хотдога!

Снимка: Twitter

Руският президент Владимир Путин подписа на 6 август указ за забрана на вноса на селскостопанска продукция, суровини и хранителни продукти от страните, наложили санкции срещу Русия. Новината дойде към края на деня. Цяла вечер и цяла нощ потребителите на Рунет се съревноваваха в остроумие, обсъждайки изчезването в скоро време на вината, сирената и млечните продукти от магазините.

Още по темата

Lenta.ru е събрала някои интересни туитове:

Целта на вашето пътуване? - Да се наплюскам.

От днес вместо магнитчета ще си носим макарони, хамон и песто от вражеските страни.

Нормално го е измислил Путин! За една година забрани да се яде. След година всички жени ще са стройни! Която е дебела – или е враг, или е болна!

При спазване на кремълската диета може да се отслабне с 5-6 кг за 8 дни, за месец – месец и половина може да се свалят 8-15 кг.

Казвах ви – свиквайте да работите в градината.

Правилно направиха – хапването краде от градуса.

От Барселона: сега ще ви нося домати и мандарини вместо сувенири.

Аз бих наложил санкции върху вноса на чужди футболисти, нека нашите момчета играят.

Сега ще започнат да се разменят рецепти: торта от сухари от миналата година, мляко от вар – и е толкова вкусно!

Не се шегувам: тръгнах си от работа сравнително късно. В 23.30. Не знаех нищо за нашия мощен отговор на санкциите. Реших да се разходя и до магазин „Перекрьосток“ чувам момчета да казват: „Хайде да се снимаме с храната“. Едва вкъщи прочетох новината и сега си мисля: наистина, да отида ли и аз тези дни да се снимам с храната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хапвам с кеф охладени гръцки праскови и полски ябълки в жегите - напук на ***!
220
2
 
2
 
! Отговори
weiss преди 9 години
До vulgarНаистина има много тъпота във форума. Сещам се, американски форум, задаваш въпрос, отговарят ти; руски форум, задаваш въпрос, задават ти въпрос; БГ форум, задаваш въпрос, всички ти обясняват колко си ***.
219
0
 
2
 
! Отговори
морски преди 9 години
Тъпо.
218
1
 
4
 
! Отговори
vulgar преди 9 години
Питали "- Ще влезе ли Русия в ЕС" и отговора бил "-Да, ще влезе... и в Брюксел, ако се трябва ще влезе". Не е шега, а тук много глупост във форума
217
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 9 години
Руската държава е необятна, има толкова много ресурси, защо да и трябват *** на европа. Още се чудя защо ще купуват селскостопанска продукция. И още нещо/истинското мляко е забранено със законЗначи умишлено се правят хората болни. така е и със зеленчуци и плодове. И всичко е в отровни опаковки. Мозъкът ти затъпява и ти ставаш нищо повече от зомби, което тича към поредната витрина с намалениеядеш несмилаемо мляко, калцира ти се мозъкът и ти се разрушават костите, агресивен си и те командват
216
4
 
17
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
Елкее Елекее - майтапчийка мила! то Италия не трябва за да си направиш песто или внесеш! жалко че ние нямаме такива управници които да спрат свинщината заливаща пазара ни от "Европа"!!!че си нямаме ракия ли бре пич (309) или ти си свикнал на европейско качество вече - дам!
215
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"И вместо прогнило западно уиски се наливат с по 100 грама министерски"Няма как да се обясни на *** руснаци и *** български русофили, че уискито няма как да е прогнило. С годините става все по-добро.Ама руснака нали бърза да го изпие, няма как да знае за това.
214
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хаха 248 През зимата ще се сетиш!
213
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНещо последните месеци много неруски самолети паднаха.Пишеш,колкото да не заспиш.Кажи нещо за Сухой -"Суперджет.Кажи кой дава на *** самолетни двигатели?С кой(какво) *** летят до МКС?-----------чугунче, какво искаш да кажеш, хамериканците не могат да направят самолетен или ракетен двигател ?преди като не им "даваха" ракетни двигатели с какво ходеха в космоса с какво летяха ?смешни сте бе чукове, %80 от самолетите в света са боинг, те руснаците ги научиха как да ги правят
212
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До FMCИ къде са ти качествените храни!? Миналата година нарочно оставих едни краставици в хладилника 20 дни. Нищо им нямаше, само дето бяха малко като гумени.
211
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НоаКъде може да си получиме билетите има цяла група чака ще си отвориме ферми по европеиски тип или оранжерии може и кладници ще са нужни сега и ще сме по добре от в ЕС с тия 500евро заплата и да нема кой да ни купува голите чалъми
210
34
 
35
 
! Отговори
Ноа преди 9 години
Винаги като сравня Русия и ЕС се сещам за северна и южна Корея. Едните имат процъфтяваща икономика, огромен внос и износ на храни, ел. техника, автомобили и какво ли още не, а другите се перчат с няколко ракети и се чудят какво да ядат. :D Мисля , че в миналото СССР и Запада го играеха тоя спектакъл и доколкото знам СССР умря. България е европейска държава! Предлагам на всички русофили безплатни билети за Сибир. Там място много!
209
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хаха.....Защо ли не се сещам за нито една руска стока, която да ми липсва или някога да съм ползвал?......**********************Бухалката бе .Бухалката.
208
12
 
16
 
! Отговори
333333 преди 9 години
ДО 298ТИ АКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ НЯКОЙ В ЗАПАДНА ЕВРОПА БЕЗ ГЕРМАНИЯ, НО ТЯ Е С ОСАКАТЕНА АРМИЯ СТАВАТ ЗА СУХОПЪТНА ВОЙНА, МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ. А ПЪК ПОЛЯЦИ И ФРАНЦУЗИ СА ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНИ ВОИНИ. И ХИТЛЕР ГО ДОКАЗА НЕДВУСМИСЛЕНО.
207
13
 
12
 
! Отговори
До 296 преди 9 години
Много си прав. Руската армия само като тръгне на Банзай, като японците ще помете всичките.Напред напред напред и ако братския Китайски народ се включи те като матросовци ще закрият всички амбразури на скапаните западняци. Има един голям проблем обаче, как да овладеем тази армия яна чужда територия да не се отдаде на кражби и пиянство. Зер, като видят западните магазини много ще се разсрой морала на непобедимата руска армия. Това е проблема!
206
6
 
25
 
! Отговори
Да се преклоним преди 9 години
Да се преклоним пред Руския гений.Ще забранят гадната западна ГМО храна, в резултат руския народ ще се храни с чиста храна и ще достигне до невиждани висоти на развитие. Руските учени хранени с чиста храна ще направят нечувани открития, което ще тласне страната на икономически висоти.Всички скапани западняци *** ще поискат да живеят в Русия, и ще се стигне до немиждана миграция към Русия. Холивуд ще се премести в Крим - въобще"Я такой страной не знаю ...." и т.н.
205
12
 
22
 
! Отговори
До 288 преди 9 години
Какви глупости плещиш,руснаците предпочитали западното.Както те,така и ние,не го предпочитаме,ми това ни возят от европата,защото тяхната химия е по-евтина.Затова нашите "търговци" ги внасят.А са евтини, защото ги спонсорират.Сега да ги видим.А ти какво мислиш, защо толкова ни искаха в тая пуста европа, за да ни прецакат цялото производство и да ни пробутват техните ***.Как може народа още да вярва на"европейските ценности",които са само в сънищата и фантазиите им? А европата е ОТВРАТИТЕЛНА!
204
15
 
19
 
! Отговори
3333333 преди 9 години
РУСИЯ ЩЕ НАДЖИВЕЕ КИРЛИВИТЕ СЪЮЗИ ЕС И НАТО. САМО ДА МУ МИСЛИМ НИЕ, А И КАТО ЦЪФНЕ РУСКАТА АРМИЯ НА ДУНАВА ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ НАШИТЕ ТРАНСГРАНИЧНИ МОШЕНИЦИ И АФЕРИСТИ, АКО ТРЯБВА ДА СЕ ХВАНАТ ДА РАБОТЯТ ЗА 500 ЛВ. НА МЕСЕЦ.
203
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиНещо последните месеци много неруски самолети паднаха.Пишеш,колкото да не заспиш.Кажи нещо за Сухой -"Суперджет.Кажи кой дава на *** самолетни двигатели?С кой(какво) *** летят до МКС?
202
4
 
13
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Де и България да забрани вноса на храни от ЕС и САЩ, както и тия страни да отварят техни заводи на наша територия. Тогава ще видите какво се казва храна! Вторичен плюс - *** ще се отучат да крадат, защото единствената ни храна ще почне да се охранява строго и ще се стреля на месо. Ех, мечти... :)