САЩ предупредиха за риск от терористични атаки

Американци могат да станат обект на отвличане от ИД
Обновена: 11 окт 2014 19:40 | 11 окт 2014 18:54, Екип на Bulgaria On Air
11
САЩ предупредиха за риск от терористични атаки
Снимка: архив Reuters

Държавният департамент на САЩ поднови глобалното си предупреждение за американците, пътуващи в чужбина, поради повишен риск от актове на отмъщение от страна на групировката Ислямска държава и нейни привърженици.

Още по темата

В новото предупреждение за целия свят, публикувано вчера, Държавният департамент заявява, че терористични групи продължават да планират атаки срещу американски граждани и обекти в Африка, Азия, Европа и Близкия изток, съобщава Асошиейтед прес.

Според Вашингтон има повишена вероятност от атаки за отмъщение от екстремисти от Ислямската държава, откакто САЩ и коалиционните им партньори започнаха военни действия срещу групировката в Ирак и Сирия.

Предупреждението, което заменя досегашното, издадено през април, отбелязва и нарастващата заплаха от отвличане на американци в чужбина от терористи.
 

Вижте още за предупреждението във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видеа от "Микс" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шебеци, какво друго предлагате ?Ако искате да дойдат *** в БГ
6
3
 
4
 
! Отговори
т преди 9 години
обама, какъв е ?мюсулманин, тоест троянския кон в християнския свят, тия гадини колкото и хрисими да се прават в дъното на душата си са си гадове религията им го диктува
5
2
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 9 години
Той е представител на всички шебеци!И то съвсем официално!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Американци могат да станат обект на отвличане от ИД"Обамка, Обамка, що не пита за българската поговорка "Волът като рие, го хвърля на главата си!"
3
3
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Тоя шебек е никой бе,човек,други са тарикатчетата,дето си го просят!Ама както е тръгнало,май са на финала!
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Американци могат да станат обект на отвличане от ИД"Може. Ама хамериканските масонски медии мълчат за това. Вместо това пропагандират на хамериканския народ каква заплаха били ИД и как Щатито щело да ги смакча в името на доброто на човечеството, за да може същият тоя Обама да си манипулира населението и да остане на власт след избори и да си води спокойно воините. Като са толкова велики колкото се изкарват по медиите няма да роптаят за някой и друг взет заложник. Много хуманисти се изкараха.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя шебек,разбута целия свят,сега тръгнал да предупреждава!А дано да ви натресат още веднъж та да разберете,че има Господ!