ИД продължава със заплахите, на ред е "Мис Свят"

Конкурсът предстои да се състои във Филипините
9 авг 2016 18:49, Боряна Павлова
6
ИД продължава със заплахите, на ред е "Мис Свят"
Снимка: архив Reuters

Терористичната организация "Ислямска държава" призова за атаки по време на конкурса "Мис свят", който ще се състои през януари 2017 г. във Филипините.

Клетка на терористичната организация е призовала в интернет всички, които могат, да извършат нападения по време на събитието.

Призивите са дошли от канал в социална медия, използван от джихадистите във Филипините.

Един от постовете е включвал и подробно описание на това как да се направи устройство за самовзривяване, пише британският "Телеграф".

Точното местоположение на конкурса "Мис Свят 2017" все още не е ясно, но най-вероятно там ще присъства и сегашната мис, филипино-германката Пиа Вюрцбах.

Заплахата над страната от ИД в последните месеци се затяга. Абу Саяф, радикална групировка от южната част на Филипините, също засвидетелства принадлежност към ИД. 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
12 преди 5 години
Хааааахахаха група брадати онанисти плашат че ще се самовзривят. Ми давайте де. Да видят всички мюсюлмани що е то ислям и да се погнусят окончателно от себе си.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елитни урволя!!!
2
3
 
2
 
! Отговори
А бе няма ли кой преди 5 години
да им обясни на тези, че има ясно формулирано предложение относно онези пришълци от Близкия Изток, които са дошли в Европа с цел да не работят, а да мързелуват на социални помощи или пък да харчат тук парите, дето Бог знае кой и Дявол знае защо им дава?Ще носят фереджета, за да не дразнят с неевропейския си вид работещите и плащащи данъци жени; ще слизат от тротоара, когато такива жени минават край тях и ако някоя от тях реши да плесне по за/дн/ика някой такъв, ще си траят срамежливо!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия от ИД вече стават смешни.Щяха да ударят Франция по време на европейското ,не удариха,сега и олимпиадата ще мине тихо кротко.Сега пък плашат миските.Смешници.Скоро не са рязали и нечия британска или американска глава.Добре,че в Германия и Франция има много мюсюлманчета дето ги е ударил амока та колят гражданите по улиците и взривяват молчета,ама те нямат нищо общо с ИД и исляма.Те са от самодейни колективи.