Меркел в реч: Ислямът има място в Германия, но пазете жените!

Канцлерът защити бежанците, не донесли те тероризма
18 авг 2016 08:22, Мария Захариева
161
Меркел в реч: Ислямът има място в Германия, но пазете жените!
Снимка: архив, Ройтерс

Германският канцлер Ангела Меркел каза днес, че не бежанците са донесли тероризма в Германия, предаде Ройтерс.

Говорейки на предизборно събитие преди местните избори в източната провинция Мекленбург - Предна Померания, тя добави, че ислямът има място в Германия, ако се практикува по начин, зачитащ конституцията.

Канцлерът каза, че много хора са занимали от Германия за Сирия, където са били обучени от екстремистите на "Ислямска държава". "Тази групировка ни тревожи от няколко години", посочи тя в словото си в Нойщрелиц, на 100 км северно от Берлин.

Ройтерс припомня неотдавнашно съобщение на вътрешния министър Томас де Мезиер, че над 800 души от Германия са заминали за Сирия и Ирак, за да се бият на страната на ИД.

Меркел каза още, че в Германия няма място за онзи вид ислям, който не спазва конституцията на страната и не приема равноправието на жените.
 
(БТА)


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
Поручика преди 5 години
Всички терористи и всички заминали от Германия за Ислямска Държава са второ поколение на емигранти мюсюлмани. Те са резултат на несъвместимостта между двете култури. Да му мислят германците след 20 години, когато се пръкне и нахъси второто поколение на новите. Освен ако на бабата не й скимне да ги събере и изсипе в "първата сигурна страна", демек у нас и Гърция. Тогава на нас д/пе да ни е яко.
97
0
 
4
 
! Отговори
Изперкел преди 5 години
Ще ви докарам до лудост всите!
96
0
 
16
 
! Отговори
бръм... преди 5 години
Със сигурност тази жена не е адекватна !!! Ислямът НЯМА място в християнска Европа.
95
0
 
14
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 5 години
Абе тая жена нормална ли е?
94
0
 
15
 
! Отговори
Феликс преди 5 години
Немците нямат ли някакъв механизъм на импичмент? да я свалят таз изкукуригалата преди да им направи още бели..
93
0
 
6
 
! Отговори
19503 преди 5 години
До Н.С. Римски папа, моли бога да запази християнска Европа, че политиците не искат!
92
6
 
0
 
! Отговори
До 117 преди 5 години
Нещо си противоречи. Как хем ако пуснат исляма в Европа както и нас преди 6 века няма да останат християни, хем тука у нас са останали християни? Мислете преди да напишете нещо, а не след това. Още римляните са казали: verba volant scripta manent.
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това НЕ е германския народ за който Хитлер умря! Това са зомбита с промити мозъци, затънали до гуша в данъци и консумация. Доскоро мислех, че българският народ е най - ***, но явно има и по - по от нас...
90
9
 
2
 
! Отговори
Велемир преди 5 години
До Часовникар----Ислямът ще бъде господстващата религия!
89
0
 
12
 
! Отговори
Часовникар преди 5 години
На Меркел явно не й е ясно,че тая ***,която тя прие с отворени обятия и крака не идва в Европа да бъде равноправна за да се влее и социализира по европейски с народите на Европа,а идва единствено с намеремието да завладее ПО МИРЕН НАЧИН тази територия и тия народи,а след това тежко и горко на всички - нека питат нас ,българите,как е било преди вече 6 века!Ако тия готови джихадисти не бъдат отзовани от Европа не е далеч времето когато джамиите ще господстват над Европа и няма да остане християни
88
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабоооо, исляма ще ти изпапка конституцията за закуска. Та болна жена не разбра че в исляма няма място за Конституции ?Бащата на Меркел е бил евангелистки свещеник. Защо не е променил евангелето ? Тя просто е болна жена а това което върши е проклятие за Германия.
87
1
 
25
 
! Отговори
God преди 5 години
Ислямът може да има място в Германия, но не и в Европа. Защо тероризма се активира след идването на бежанците и то от мюсюлмани? Защо няма евреин, будист, кришнар или ортодоксален християнин, който да има претенции към европейците и да се взривява, а са все мюсюлмани? Явно има нещо сбъркано в тях и религията им? Европа трябва да е честна с тях и да им каже, че те вече не са добре дошли тук и който иска ислямски порядки да ходи в ислямски страни.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият факт, че движението за еманципация на жените избуява в християнски държави говори много. Нищо не възниква там където няма нужда от него. Размислите остават за вас.
85
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Равноправието на жените на балканите. Годините в които законно жените стават равноправни на мъжете по конституция:Албания-1920Турция-1930СФРЮ-1946България-1947Гърция-1975Изводите оставям на вас, това са фактите, всеки може да ги провери.
84
1
 
22
 
! Отговори
Тина преди 5 години
Тази с *** ***,никой няма да й посегне,колкото и да е закъсал.Предаде германците баба Меркел и това е !
83
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пи-ниското положение на жената в християнството е заложено в него.Първо е сътворен Адам, а после *** от реброто му. Тя го прекратява и е виновна за грехопадението. Затова и е отредена второстепенна роля.и към мъжа си ще тегнеш, и той ще господарува над тебе /Бт. 3:16Какви християни сте бре, не само не познавате религията която изповядват, ами и една книга има само да прочетете и не сте я чели.
82
4
 
6
 
! Отговори
fsd преди 5 години
Немците умишлено вкарват тези тълпи от хора защото икономиката им взе да буксува. Произвеждат огромни количества от всичко, а потреблението няма как да се повиши рязко. Решението е да се докарат хора на килограм, а те трябва да се хранят, обличат и живеят. Дори и държавата да отпуска пари за помощи, тези средства автоматично се връщат в икономиката. Разбира се, целта не е сирийски инженер да заеме поста на немския инженер, а по скоро да консумира произведеното от немеца.
81
2
 
23
 
! Отговори
Куче преди 5 години
Изкуфяло ялово бабе, изпуснала си е шанса да си роди деца и да им отрови живота, сега затова се опитва да си осинови 5 милиона бежанци и да отрови животите на европейците.Тая никога няма да си смени позицията по бежанския въпрос, защото идва от сбърканата и психология. Оставка.
80
0
 
10
 
! Отговори
Скарлет преди 5 години
Всичко бие на пародия и някакъв пълен Ф А Р С !!!
79
0
 
2
 
! Отговори
няма ли автоматичен преди 5 години
редактор??? Отново правописни грешки в статията...