5,2 по Рихтер разлюля бреговете на Западна Турция

Засега няма данни за пострадали и разрушения
6 фев 2017 07:47,
17
5,2 по Рихтер разлюля бреговете на Западна Турция
Снимка: Reuters, архив

Земетресение с магнитуд 5,2 бе регистрирано днес край западното крайбрежие на Турция, съобщи Европейско-Средиземноморският сеизмологичен център, цитиран от ТАСС, предава БТА.

По негови данни епицентърът се намира на 156 км северозападно от Измир, на 2 км дълбочина.

Няма данни за пострадали и разрушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Турцияземетресние
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 7 години
До няма съмнение 14 следва ПОТОП
7
0
 
0
 
! Отговори
анти 1 преди 7 години
До Анонимен 1 З ЕМЕТРЕСЕНИЕТО РАЗЛЮЛЯ ХАСКОВО И КЪРДЖАЛИ ако беше по-силен БЪЛГАРИЯ без двата града!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нищо, следващия път повече."ТУРСКИЯ ПОЛУМЕСЕЦ "КЪЗЪЛ АЙ" ИМА ДОСТАТЪЧНО ЧАДЪРИ И ЗА ВАС:-)ЧРЕЗ КЪЗЪЛ АЙ ВСЕКИ ВИЯЛЕТ БЕШЕ ПРАТИЛ ПОМОЩИ В СИРИЯ ЗА СИРИЙЦИТЕ, КОИТО ОСТАНАХА ТАМ...ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ЗА ВАС, НЕ СЕ ЗНАЕ ВРЕМЕТО КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ...:-)
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментар 1 явно е на дете, което си прави опит за провокация, или ако пък не е дете и е искрен, то значи е на приматско ниво и би следвало сам да се пита дали принадлежи на тази цивилизация или е редно да се отдели в отшелничество и да гледа овце. И аз не обичам някои нации, примерно гърците с тракторите на Промахон, но и в "необичането" има все пак едно ниво на чест и достойнство, което не бива да се прекрачва. Добре, че няма жертви и разрушения и дано никъде не се случва по-голямо.
4
0
 
0
 
! Отговори
Турко преди 7 години
"156 км северозападно от измир"???? Че то след 10тия километър е вече грътска територия, т.е. земетресение е имало на грътските острови, но статията яма да звучи така зловещо и обнадеждаващо ако се казва - Земетресение в егейско море.Смешници
3
0
 
12
 
! Отговори
999 преди 7 години
НЯКОИ ЩАСТЛИВ ПО ДОЛУ ВИЖДАМ ТУКА !ТО В СЪСЕДКИТЕ ДЪРЖАВИ,КЪДЕТО ИМА СЕИЗМИЧНИ ЗОНИ-БИЛО,ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ,РУМЪНИЯ - ВСИЧКИ СИ МИНАХА РЕДА!САМО ВАШИТЕ СА КАТО ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ!НЯМА ЛИ ДА ТЕ Е СРАМ БЕ ЧАДО,АКО УТРЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ,НЯМА ЛИ ДА ТЕ Е СРАМ - ДА ТЕ НОСЯТ СЛУЖИТЕЛИ НА АКУТ И ДА СПИШ В ПАЛТКИТЕ НА КЪЗЪЛАЙ ?ТО БЪЛГАРИНА СРАМА ИМА ЛИ?КАЖИ МУ ЗЪЛ НЕБЛАГОДАРНИК И ТОЛКОВА!
2
7
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Защо българските медии избират само стряскащи, негативни новини дори някой така ги преобръщат, че да изглеждат ужасяващи, както е тази новина от руската агенция ТАСС. Умишлено не се казва по коя скала е отчетено земетресението, понеже то е по-руската, а тя означава, че земетресението е едва забележимо. Какво е това извратено, злорадо чувство на българина да всява умишлен страх в другите и да се хили, че си е свършил работата, като е уплашил населението.
1
4
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Много поздрави на щерката.