Макрон иска европейско сътрудничество vs. терора

Мей: Великобритания ще даде цялата информация за "френските жертви"
Обновена: 4 юни 2017 19:55 | 4 юни 2017 19:42, Анисия Иванова
30
Макрон иска европейско сътрудничество vs. терора
Снимка: БТА

Френският президент Еманюел Макрон подчерта в телефонен разговор днес с британския премиер Тереза Мей "важното значение на европейското сътрудничество" в борбата срещу тероризма, предаде Франс прес, като се позова на комюнике на Елисейския дворец.

Макрон също така напомнил на Мей колко е важно да "се борим срещу разпространението на посланията на терористичната пропаганда в социалните мрежи".

Френският президент изразил своята солидарност и подкрепа за британския премиер в това изпитание.
Двамата обсъдили ситуацията с убитите и ранените и първите елементи от разследването.

Мей се ангажирала Великобритания да даде цялата налична информация за "френските жертви" и да гарантира сигурността на французите в Лондон, които гласуват предсрочно днес на парламентарните избори във Франция.

Френският президент и британският премиер разговаряли на английски, обърна внимание Елисейският дворец.

Седем души бяха убити и над 50 - ранени, при терористичната атака в Лондон снощи, отбелязва Франс прес. Тримата нападатели бяха ликвидирани. Сред ранените са четирима французи, един от които е в тежко състояние. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо я няма новината за намесата на рушките тайни служби в Македония? Днес.бг защо не сте споменали нито дума? Това е голям скандал!!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Турция армията беше гарант, че държавата ще върви по светски път. За съжаление, не можа да опази страната си от новото си диктаторче. Естествено е Турция да иска близост с Русия, понеже те толерират диктаторски режими като техния си. Нито Европа нито Щатите са очаровани от положението там. Предполагам и всеки нормален човек не би искал да бъде в,страна като Турция сега.
15
0
 
1
 
! Отговори
Ebam-baba преди 6 години
Ahahahahaaa lesno e so Islamisti Makron samo soprete SOCIJALATA i HALAL rusveti................ kolku milioni e zede Sarkozi od Gadafi....??
14
2
 
0
 
! Отговори
Добре преди 6 години
Сори майна от 20г съм в САЩ и започвам да го забравям малко. Извинявам се.
13
0
 
0
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
А ти се научи как се пише змия в мн. число?!
12
2
 
4
 
! Отговори
Макарон преди 6 години
Макароне, ти си ги пускаш сам змийте в гащите и сега искаш помощ да ти ги извадят. Сори бро няма да стане. Стой си със змийте и дано да не хапят много, а другия път да си научиш урока.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радикалистът геронтофил Микрон се притеснил от екстремистките последователи на педофилла Мохамед. Егаси иронията.
10
1
 
2
 
! Отговори
хейтър преди 6 години
стига сте ползвали vs. като не знаете как се ползва!
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макарон Бабоепов има подход към дамите в попразряла възраст.Някакъв професор се опитва да му постави диагноза, но французите си го харесаха и си го избраха. нека да им е честит!Ние пък за трети път си избрахме един вожд, когото трима папи са галила по главата!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това предложение идва като "христова възраст" на книгата "1984". Такова колониално блато го направихте този ЕС, че дано поне да отнесете всичките си пари и власт в земята! Да ви пик'ям на всичко!
7
16
 
5
 
! Отговори
Тинк преди 6 години
А кой, има най-голям интерес от цялата тази паника? А? Дали не е една диктаторска държавица на изток от нас? Същата, която иска пак да е доминираща и да подчини европа с газовия си монопол? Даже запали Сирия, само и само да не мине катарския газ за Европа от там. Само *** са в дъното на това няма кой друг! Никой друг няма такава изгода от това. Най-малко САЩ!
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска да каже трансевропейско сътрудничество. Обединеното кралство вече излезе от Европа и ще става Обединено мюфтийство.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто е, връщане на колониалната система, докато азия и Африка беха колонии на запада нямаше ислямски тероризъм, появи се когато СССРето почна да им изнася социалистически революции
4
3
 
14
 
! Отговори
Ислямоведъ преди 6 години
Решението е едно - пълна криминализация и тотална забрана на Исляма. Връщане на смъртните присъди, границите и Европейския суверенитет! Уви, бая още кръв ще оплиска улиците на Западния свят преди това да се случи. Въпреки това обаче, то е неизбежно!
3
4
 
24
 
! Отговори
Хм... преди 6 години
Докато Европа се управлява от клакьори на Джихада, като Меркел, Мей и Макрон народа това го очаква - джихад, клане и бимби до дупка! Толкова...
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Празни приказки. До следващия атентат. И после пак празни приказки.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сегашните лидери на Европа и Америка щяха да се съюзят с Хитлер срещу Русия.