Владимир Путин – горд дядо на двама внуци

И двете му дъщери са в Москва, занимават се с наука и образование
15 юни 2017 15:30, Елка Василева
57
Владимир Путин – горд дядо на двама внуци
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Владимир Путин каза на годишната си "пряка линия", че наскоро се е родил вторият му внук, а първият вече ходи на детска градина, предаде ТАСС.

В хода на днешната изява на руския президент, предавана на живо от няколко руски телевизии и радиостанции, той помоли сънародниците си да се отнесат с разбиране към стремежа му да опази членовете на своето семейство от повишеното внимание на медиите и обществеността.

Все пак Путин сподели някои детайли от личния си живот. Той разказа, че въпреки слуховете двете му дъщери живеят в Москва, "занимават се с наука и образование, въобще не се месят в някаква политика, живеят нормален живот". Внуците му също живеели "нормален живот".

"Разбирате ли каква е работата? Не искам те да растат като някакви принцове по кръвна линия, а искам да израснат като нормални хора", каза руският президент и добави, че внуците му се нуждаят от "обикновено общуване в детски колективи", съобщи ТАСС.

Асошиейтед прес припомни, че през 2013 г. Владимир Путин обяви, че се развежда с жена си Людмила. От нея той има две дъщери на възраст между 30 и 40 години, които не са били виждани на публично място от няколко години, а това стана причина за слухове. Твърди се, че едната дъщеря на Путин ръководи доходен проект под егидата на Московския държавен университет за изграждане на технологична общност, подобна на Силициевата долина в САЩ.

ДПА отбеляза, че когато Владимир Путин е обявил за неотдавнашното раждане на второто внуче, публиката в специално обзаведеното студио е избухнала в ръкопляскания. Агенцията припомни слуха, според който една от дъщерите на Путин живее в Холандия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман като че ли сме 16-та република на СССР.Няма ден без "новини" за джуджето - запартък.
40
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахахаха живеели в Русия. те да не са луди бе хахахахахха
39
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе кво ме занимавате с тоя комплексар ?
38
11
 
3
 
! Отговори
Като 2 капки вода ! преди 6 години
Людмила Путина:,,Моят мъж отдавна не е между живите,, казва тя в ,,Die Welt,,.Истинският Путин е убит или е умрял от рак през 2007г.След това се появяват 4 негови двойника, но с различна форма на черепа, дълбочина на очите, форма на подбрадичката и кости на скулите.Новият Путин не познава стари познати, забравя немския език, спира да спортува, бърка автобиографията си.Появява се едновременно на различни места.Путина сключва нова брак и се казва Очеретная.Потъва в пълна неизвестност.
37
13
 
10
 
! Отговори
ррр преди 6 години
Какво ни занимавате с някакви диктатари
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И нашият селски цар от Банкя разговаря с обикновените хора и казва че и той е *** и затова се разбират. Каква Швейцария бе св. св. Маркс и Енгелс те бълбука
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
внуко на Бойко е номер едно и стига ги сравнявахте кой е по велик по велик е внуко на Бойко и Бойко е най велик и от Путин и затова ние го убичаме и уважаваме секой ден
34
7
 
11
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Поредната серия на сапунката " Царят разговаря с обикновените хора"Интересно защо в Швейцария да речем не възприемат този челен опит???И изобщо някой знае ли как се казва швейцарският държавен глава???гГорките швейцарци как се оправят без бащица цар???
33
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
първи подарък за внуците- по една червена звезда - значка със сърп и чук
32
3
 
1
 
! Отговори
Мирела Петричева преди 6 години
Кой е този Пагане. Колега дай ми някаква връзка с него. Имам нужда да ми предрече нещо хубаво.
31
5
 
3
 
! Отговори
пак въпрос преди 6 години
Какво е това С..ОР ОСО ИД. Явно е неприятно ухаеща на човешки ек сре менти дума щом беше цен зу рирана и изтрита
30
11
 
3
 
! Отговори
Предречено от Пагане преди 6 години
Пагане още онзи ден предрече че внуците на Путин ще станат зли хипофизни джуджета, а внука на Бойко ще го наследи и ще стане президент на обединена Европа.
29
3
 
2
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Какво е това ***? Кой ще отговори?
28
10
 
4
 
! Отговори
Предречено от Пагане преди 6 години
Сигурно и те ще станат зли хипофизни джуджета като дядо си.
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко не е дядо. Той е млад и не спи с баби и рита мач и играе тенис и бие всички и свири на пиано и пее арии от опери и знае всичко за апахите. Той е спасител на ЕС и пръв приятел на Ердоган и е уважаван в цял свят.
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая статия стъжни деня на маса сорроссоиди.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин бил горд дядо на двама внуци. Бойко е още по-горд дядо на един внук. Един ама може да бие всички внуци на Путин. Много е як като дедо си е
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУТИН Е *** НЕ Е УМЕН КАТО НАШИО ГЕНЕРАЛ
23
3
 
2
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Ти ли ще ми кажеш бе че Скандинавия била регион. Прочети малко библиотека бе безкнижник. Аз съм бил в Скандинавия много пъти и знам че там е студено през зимата.
22
6
 
3
 
! Отговори
евала преди 6 години
Ето това е истински милиционер-комунист !!! Бойко Борисов с генералската си униформа и с фуражката е титан пред Путин. Бойко дори е с оредените и медалите си и може да отговаря на всякакви езици от цял свят.