Убитите в Египет туристки са германки

Сред ранените при нападението с нож са двама чехи
Обновена: 14 юли 2017 20:02 | 14 юли 2017 20:02, Веселина Йорданова
22
Убитите в Египет туристки са германки
Снимка: БТА, архив

Двете туристки, убити днес при нападение с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, са германки, а не украинки, както беше първоначално съобщено.

Още по темата
Това заяви пред Ройтерс генерал-майор Мохамед ел Хамзауи, началник на сигурността в губернаторството Червено море. Той уточни, че двама чешки граждани били сред четиримата ранени.

Посланикът на Украйна в Египет Генадий Латиг опроверга съобщенията за гибелта на двама украински граждани, съобщи ТАСС. Той заяви също, че сред ранените има руска гражданка, родена в Украйна. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
толерастия преди 6 години
Сега танте Меркел ще вземе под крилото си убиеца 27 годишния Абдел-Рахман Шаабан, понеже "горкия" е в амок,ще му подари мече и ще се снима с него,ще му даде апартамент,кола,и пари да живее на гърба на европейския данъкоплатец защото както твърди неназован египетски служител:"Досието му е чисто както в криминален, така и в политически план. Той има добра репутация в селото си".
17
0
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
България не изостава от Европа!Гана въди челяд на М'бонго от Нигерия!Политкоректни пирюстии ...и у нас!Свършиха се белите..и се каращисват с шебеци!
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17И това трябваше да е обида ли? хахаха смешена балканска ***.
15
8
 
20
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Те отдавна работят за тях!!!Бивш сирийски "бизнесмен" ( разбирай имал дюкян за изчукване на таратайки) с 4те си жени, и 28те си деца получил убежище в Лудвигсхафен - получава 30 000? нето социал на месец! И това без наема на 4етажната къща...без здравните...без безплатния транспорт...и без коледните! Сума сумарум - 360 000 ? годишно!!! 100 000 да харчи ( което е абсурд) остават му чисти 260 000...а Гана се гуши с нигериеца за без пари!
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гано...Ганооо...от 100 км. вониш на "смесен брак"!
13
3
 
12
 
! Отговори
до Гана преди 6 години
Ама Гано мъжо ти да нхи от Нигерия?Кусътъ му на пътеки сина, цървена, жлъта , пимбяна...и халкъ на нусъ...кът га са турили на ено свинье дън рие!Оти си ни гледаш шебеците...ми си ръгнала акъле да сипиш!То туй..не е кът унуй....Ганина и рабта...я ....я...пиши инъ рицепта за яхнияъ по курчешменски с дробьене!
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гедерейката се надяваше, че "сирийците" ще свалят цената на работната ръка. Те обаче не работят. Един ден гермацните ще работят за тях.
11
20
 
16
 
! Отговори
Гана преди 6 години
Бай *** пише коментари, та пуши, успя да намести в една лична история между туристки и морски гларус мигранти, Меркел, чудеса, успя да оплюе хора, държави, всичко, дето се сети. ***, гледай си *** българско море, друго не ти остава с тая дребна душица, бъди патрЕот до край.
10
8
 
19
 
! Отговори
Татяна Дончев преди 6 години
Гедерейката ще осинови всички акбари и ще ги направи мирни данъкоплатци да плащат пенциите на германците, ко щете вервайте!
9
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналата година случайно разговарях с една млада германка. Стана дума за емигрантите. Заявих и, че е грешка да ги приемат, защото много малко от тях са нормални. Исляма им измива и циментира мозъците. Внушава им, че неверниците трябва да се избиват и това не е грях. Тя скочи един метър и бясна му обясни, колко добри хора са те. Допълних, че сме страдали от Турция 500 години и са избити 1.5 милиона българи. Предупредих я, че ще плащат скъпо като ги приемат. След 2 седмици беше първия акт.
8
9
 
50
 
! Отговори
Нормал петров преди 6 години
Кой нормален ще отиде до Египет? Като че ли няма по хубави места ... горе долу сами са си виновни.
7
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От дете съм искал да отида до Египет на почивка, ама вече се е видяло че в ислямски дупки европееца си няма работа.
6
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия *** мам.та на цяла Европа...с поканата на годзилника!Танте годзила има дългосрочен план...ще се погрижи да напълни пустеещите български села , и градове с афганистанци...пакистанци..а скоро и с черни италиански представители на Боку Харам..Има си "верен сътрудник"...2? за "бежанците" 1? за него!
5
7
 
12
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Ти си "еталона" за п р о с т!Твоя снимка се пази в службата за мерки, и теглилки!
4
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе те знам лош ли си ,но си ***
3
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бях "лош" - щях да кажа - така им се пада!Ако бях лош - щях да кажа , това е благодарноста на алахгъзите за либерарна Германия..Ако бях лош - щях да кажа - kein Problem...Мурксул ханъмата ще им отпусне 2кв.м. в гробище по желание....Ако бях лош - щях да кажа , че ще им " дръпне и съболезнования" отрака се женатаИ напоследък се улавям...че съм много лош!
2
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВОТО ТЪРСИЛИ НАМЕРИЛИ!!!!!!!!!НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ХОДЯТ ДА ПОЧИВАТ В ЛИБИЯ СИРИЯ ИРАК И ЕГИПЕТ :D
1
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде пари в украинците за екскурзии в Египет! За тях екскурзия е безвизовото пътуване в Европа, където заместиха поляците.