Осем в болница след "химически инцидент" в Лондон

12 души са евакуирани като предпазна мярка
17 сеп 2017 22:26, Анисия Иванова
11
Осем в болница след "химически инцидент" в Лондон

Няколко къщи са евакуирани и осем души са закарани в болница, след "химически инцидент" в югоизточната част на британската столица Лондон, предава BBC.

Осем души са закарани в болница, защото са повръщали и им се е гадело, където са прегледани от парамедици.

От противопожарната служба на Лондон са изпратили екипи за реагиране на химически инциденти, които се опитват да установят причините, а от Скотланд Ярд заявиха, че няма причини да се смята, че случаят е криминален, съобщава "Фокус".

В района са пристигнали пет пожарни, заедно с екип от парамедици. Говорителят на пожарната служба заяви, че 12 души са евакуирани от къщите като "предпазна мярка“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терористичен акт но ще го кажат, че е изтичане на газ. Така вече е модерно.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубав град, ако не те взривят или заколят, ще те прегазят с кола а сега пък и химически оръжия. Полиция някаква има ли там в тая държавица?
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Сега може да се събудиш. Англия се ислямизира с все по-бързи темпове. Не знам колко милиони ислямисти са изтребили, но това което вече им се случва, е кошмар в собствената им държава. Без нови технологии, нови закони, ограничаване на права/прираст/приток на определени групи, профилиране и следене на всеки, тази държава, а и цяла Западна Европа си заминават за няколко десетилетия. Третият свят се множи все по-бързо, идва и опосква първия. А България - вече почти е в историята.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4 - Alwold Crescent е квартала и най-вероятно е изтичане на газ. Има интернет - четете от различни места. Какви са тия психози от нищото? Насила ли хората се правят на иди0ти, или им идва от вътре?
7
13
 
4
 
! Отговори
до додо преди 6 години
Пак ще я изберат Додо.Англичаните не са станали велика сила,не са владели почти целия свят заради сините си очи.Станали са велики щото са били смели,умни и креативни.Води се световна война,а война без жертви няма.Но англичаните няма да се предадат.И още,англичаните заедно с американците бомбят,затриват и борят исляма нон стоп.Само за последните години са затрили милиони ислямисти.След като натупаха здраво ислямския диктатрор Асад,идва време и на Иран.А след Иран познай кой на ред.
6
1
 
13
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Най-доброто предстои! Гарантирано от Тереза Мей, колабораторката на Исляма и Световния Джихад! Дъртата вещицa досега не е споменала нито "Ислямски", нито "Джихад" в нито една от речите си, последвали Ислямските Джихадистки атаки в Англия, които я превърнаха в гробище! Говори политкорекните "Международен Тероризъм" и "Нас Не Ни Е Страх", докато англичаните биват ЕЖЕДНЕВНО клани като животни, газени, мачкани, взривявани и тровени от "бежанците" и котилата им! Хак да ви е, изберете я пак!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНТИГлупости, нямат толкова акъл, нито пък възможности да я направят. Това са хлапетия, неудовлетворени и деградирали, които искат с нещо да ги забележат.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко повече информация за кой квартал става дума? Че в югоизточен Лондон кварталите не са един и два.
3
1
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Дали е мръссна бомба ?!
2
0
 
5
 
! Отговори
Опасност преди 6 години
Да не е *** бомба ?!Боже опази !
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Побъркаха ги, търчат като Пена при откриване на ловния сезон:)