Отцепиха района около парламента в Лондон заради кола

Властите я взели за подозрителна, но се оказа, че няма опасност
16
Отцепиха района около парламента в Лондон заради кола
Снимка: Pixabay

Британската полиция затвори днес за кратко лондонския Уестминстърски мост и улици близо до парламента и до централата на лондонската полиция заради подозрително превозно средство, съобщи БТА като се позова на Ройтерс.

Говорител на полицията каза, че нейни служители са отцепили район до крайбрежната улица "Виктория" покрай Темза, близо до Скотланд ярд и площада пред парламента.

В социалните мрежи се появиха снимки на засилено полицейско присъствие в тази централна част на Лондон, където обикновено има много туристи.

Полицията съобщи в Туитър, че инцидентът е приключен, че превозното средство, породило подозрения, не представлява опасност и всички улици скоро ще бъдат отворени за движение.

В Обединеното кралство е обявена четвърта от 5 възможни степени на опасност от тероризъм след пет нападения през 2017 г., при които загинаха общо 36 души.

Едното от тях бе на Уестминстърския мост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Лондонмостполиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
34
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А кога този район ще бъде отцепен заради паркиран Туполев-160?
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалките , които от векове експлоатират чижди народи и територии, се чудят как да привлекат общественото внимание. :)
12
3
 
41
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"В Обединеното кралство е обявена четвърта от 5 възможни степени на опасност от тероризъм след пет нападения през 2017"============Лъжете! Обединеното Кралство се радва на плодовете на мултирасовия мултикултурализъм и живее точно както в рая - спокойствие и мир! Религията *** Мира и Любовта го гарантира! А вие сте ислямофоби, нацисти и хомофоби!
11
2
 
42
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
пакистанската милиция какво казва по въпроса? демокрацията ще слага ли още камери за наблюдение на "свободния свят" или ще се задоволи само с гей-прайд по повода??все пак това отцепване на района е част от програмата "без граници" на каквото и да е... :-)))
10
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БАБА МЕРКЕЛ ОКОТИ ЛИ СЕ ОТ БОЙКО
9
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия май не са разбрали, че мината, която трябваше да им отнесе американеца от Русия я заловиха.Чета заглавия - руска мина в Лондон, Путин е пряко замесен.
8
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой ИзточноЕвропеец е паркирал,защото ,така му харесва !Това е станало !
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ще е руски БТР, но не, не е намазан с новичок просто Путин се е изпикал отгоре му за са дразни ангиличаните като ги знае какви са пуяци и те сега ги е гнус да го пипнат.Пък и в ми-6 има спекулации че ако на дръжките е направил това, може да има нещо по-сериозно кафяво на седалката.Тези вече стават смешни с тъпотиите.
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Меган нищо не каза да кажат и колко пъти до тоалетна е ходила че от напрежение да науча тази жизнено важна информация стискам и чакам от токова стискане хемороиди хванах.А за мистериозното превозни средство не не е батмобила него го сви Тръмп и го крие да не му плаща гражданската отговорност че и на него не му се дават.Това е летяща чиния извънземните протестират и са оставили НЛО пълно с лайн.а с надпис да живее че Гевара и Тръмп да го дух.а, това е заради новите космически воиските.
5
1
 
37
 
! Отговори
бай х преди 5 години
дръжките на вратите на колата да не са били намазани с новичок ???
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво, аджеба, е било туй тайнствено превозно средство, батмобил?
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди Брекзит театралното шоу ще бъде пълно. Скрипал ще Воскреси за за n-найст път, Кралицата ще криптира виртуални имения, разни с ятагани ще си копаят тоалетни пред парламента, прилипите ще припадат нагоре,..., а бе въобще Шекспир не спи.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още 20 дни остават до Екзит. Ще изходирате от Еуропейската уния, ако трябва да се изказваме като евробългародепутати. Депутатите входират и изходират кюфтета, закони, всичко.
1
1
 
43
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ АТЕНТАТ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ САМО И САМО ДА НЕ ИЗЛЕЗНАТ ОТ ЕС!!!НИЩО ЧУДНО ДА СИ ВЗРИВЯТ ПАРЛАМЕНТА :DТЕЗИ С ДОБРО НЯМА ДА ИЗЛЕЗНАТ ОТ ЕС!