Франция осъди дъщерята на саудитския крал Салман

Наредила на гард да набие работник в нейния луксозен апартамент
12 сеп 2019 22:00, Нели Христова
24
Франция осъди дъщерята на саудитския крал Салман

Френски съд призна днес за виновна дъщерята на саудитския крал Салман в съучастие в насилие със заплаха с огнестрелно оръжия и в отвличане и я осъди на 10 месеца затвор условно, предаде Ройтерс. На принцесата е наложена също така и глоба от 10 000 евро, допълва Франс прес.

Принцеса Хаса бин Салман беше обвинена от прокуратурата, че е наредила на телохранител да набие работник в нейния луксозен апартамент в Париж.

Работникът Ашраф Еид казал на полицията, че телохранителят завързал ръцете му, ударил го с юмрук, ритнал го и го накарал да целуне краката на принцесата, след като тя го обвинила, че я снимал с телефона си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Бр.Вини преди 4 години
Средновековна,диващина,вярвате ли че тая прима ще се цвиливилизова а,аз не
16
0
 
0
 
! Отговори
Jas преди 4 години
Глупости, изобщо не е снимал нея. Бил е нает да реновира интернета на жилището. Според работните предписания на фирмата му, най-напред е трябвало да снима всички стаи така, както са изглеждали преди започване на реконструкцията, но явно не предупредил за това предвсрително. Принцесата го обвинила, че искал да продаде снимките на пресата и накарала бодигарда да му "обясни леко ситуацията". В СА за бачкаторите има рабски правила, ханъм май е забравила, че не е в Рияд ами в Париж.
15
0
 
14
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Начи ето как изглеждала в действителност една арабска принцеса, а не както я представят Дисни във филмите за Аладин.Ужасна е. Сега разбирам защо *** са така озлобени.
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
забрана да влиза в ЕС направо, тия няма да се научат да спазват законите. а при тях чужденец ако наруши нещо айде у панделата. реципрочност трябва! като е дъщеря на еди кой си закона не важи ли за нея като за другите граждани на ЕС?
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая маца колко ли лайка събира от фотосите си ?
12
2
 
2
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Защо е снимал принцесата без разрешение в нейния дом!?
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Ти си болен на тема феминизъм и го виждаш навсякъде.Тази жена е точно обратното на това, което представляват феминистките. Ако не можеш да го разбереш, просто не си напрягай повече мисълта по тази тема и се опитай да забравиш понятието феминизъм. Така ще е най-здравословно за теб.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази наистина ли си мисли, че някой мъж ще си направи труда да я снима?
9
2
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До До 9 - Напълно съм съгласен с мястото на арабите между диваците - най долното, като се има предвид че диваци са милиардите. Но не трябва да се заобикаля че евреите са още по долни. И като араби са биле на дъното, и сега като азербайджано-тюрки са си все там. Този от когото зависи всичко е безкомпромисен, - съдържанието на всеки стои на лицето му.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя какво и е снимал. Чаршафо или гро, зната мутрология. На тая сопо, ла няма да си хвърлим камо ли да я снимам. Егати и вкуса е имал тоя неанд, арталец.
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типична феминистка... От кога ви разправям, че трябва да има закони, включващи смъртна присъда за такива...
6
2
 
29
 
! Отговори
Komentator преди 4 години
Взела е красотата и нежността на баща си!
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати уродливото лице сгърчено от злоба.ББ с брата на тая ли се целуваше по Великден ?Ах ще се разплача "Днес (Великден) е двоен празник за двата ни народа... " И още подобна плява. Чудя се дали не му е извъртял и една биричка като са останали насаме?
4
1
 
42
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Някой направи ли си са провери дали това е дъщерята или сина?
3
6
 
23
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
заради върховенството на закона всички искат в западна европаняма кум няма сват всички пред темида там са равнитемида не иска да знае колко кинти имаш а те съди по правилно и неправилно
2
1
 
33
 
! Отговори
ЖИЦ преди 4 години
Егати и Прицесата .
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше в България щяха веднага да покрият и заметат под килима!