Активист: Навални ще оцелее, но ще е "извън строя" за месеци

Според Яка Базил ситуацията като цяло е тревожна
30
Активист: Навални ще оцелее, но ще е "извън строя" за месеци
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционен лидер Алексей Навални ще оцелее след "атаката с отрова", но ще е "извън строя" в продължение на месеци, заяви водещ активист, цитиран от Ройтерс.

Яка Бизил - основателят на германската фондация "Кино за мир", която транспортира със специален самолет Навални от Омск в Берлин - направи тази прогноза пред таблоида "Билд".

Още по темата
Здравето на руския опозиционер се влоши рязко по време на полет от град Томск, Западен Сибир, за столицата Москва в четвъртък.

Самолетът с 44-годишния Навални бе принуден да кацне в Омск, където критикът на Кремъл бе настанен в кома в реанимацията на болница. Според негови съюзници руският опозиционер е бил отровен.

В събота специален самолет, изпратен от "Кино за мир", транспортира Навални от Омск в Берлин. От болницата "Шарите", където той е настанен, все още не са коментирали състоянието му.

Яка Бизил заяви пред "Билд", че Навални е понесъл полета добре, но това не променя "тревожната като цяло ситуация". "Ако (руският опозиционер) премине през това невредим, на което всички се надяваме, тогава той ще е извън политическата сцена най-малко два месеца", прогнозира активистът.

От екипа на Навални междувременно отмениха насрочения за снощи интернет брифинг за неговото състояние, с аргумента че "не са готови". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оооо, те западните демократите са вода ненапита...Като слушам как се хвалят сами и какви политически убийства се вършат, Русия ряпа да яде, ако изобщо е истина, че навални е отровен.Даааааам....
27
3
 
3
 
! Отговори
Вижте им преди 3 години
...морала на путинистите. Бълват змии и гущери срещу опозицията. Куршуми или отрова. Тава могат - това правят. Това диалог, това възпитание....все непознати за тях неща. Потресаваща омраза. Ами дайте аргументи, документи за предателство на опозицията!!! Няма такива. Навални само им сочи конкретно къде , какво , как крадат, те го вкарват в затвора или го отравят - да замълчи завинаги, да не им смущава краденето.Как жить???
26
1
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Децата на Навални се казват Дария и Захар. Според по- долу пишещите путинисти това са типично еврейски имена. А ха. Варвайте им.
25
4
 
2
 
! Отговори
Цццц преди 3 години
Много ми е интересно, ако в БГ дъщерята на БМБ имаше на собствено име фондове за милиарди както са ДЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН, какво ли щяха да плямпат путинистите тогава...те това е демокрация па русски.
24
1
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
А бе, путинисти, що толкова го плюете този Навални, нали не беше опасен????....ама по отровата, която плюете, разбирам, че и в собствената си плюнка ще го удавите или отровите. Все едно. Убили сте Човек. Дали ще умре ...може би не. Но това не променя ОТВРАЩЕНИЕТО МИ ОТ ВАС.
23
2
 
4
 
! Отговори
Доктор Уотсън преди 3 години
Германската фондация " Кино за мир" е спонсора на Навални ???Интересни неща излизат за тая "фондация" ...... Ако бях на мястото на Навални , дори и умиращ щях да им откажа ..... а може би няма да мога , ако чрез тях ми идва "спонсорирането" на опозиционната дейност .
22
1
 
2
 
! Отговори
До 21 Гнус ме е от в преди 3 години
Нидей тъй да тъ и гнус. Нидей чети
21
1
 
1
 
! Отговори
Гнус ме е от вас ! преди 3 години
Рекох да видя форума. И какво, все едно че съм във ФАКТИ. Едни и същи простотии и пристрастия на шепа хора под различни имена. ***, тези форуми са обмяна на идеи, мнения и споделяне на допълнителна информация. Тъпата си пропаганда оставете за баба си и дядо си !
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето затова не се слагат отрови са те трепят с изстрел в главата.Ако имах оръжие директно щях да отида до Берлин да влезна в болницата и да му пусна един в кофата.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"шайката ленинско-троцкистки болшевики"--------------------------------Не мога да се съглася с подобна формулировка, напомняща тюрлю-гювеч. Между болшевиките и троцкистите се оформят непреодолими идеологически противоречия и, ако троцкистите могат да бъдат наречени яростни и последователни либерасти, болшевиките са центърът. Безспорна истина обаче е, че управляващите кадри и там и там са завзети от ч A фyти.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо, ама изобщо не ми дреме за Навслни и всякакви сороскиОтрепляци
17
3
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 14"Защо германските лекари гузно мълчат..." - защото такива са евроатлантическите ценности - където лъжата и лицемерието са нещо нормално...
16
1
 
4
 
! Отговори
По шизифренични преди 3 години
До Българина Руските либерасти са идейни и генетични наследници точно на шайката ленинско-троцкистки болшевики,които вилнееха в Русия до към 1928-1930г. *** от всякъде - пид.лоси,ле.бийки,а днес .жендъри и всякакви sексуални девианти. Руските либерасти са много по-шизефренични от американските.На повечето руски либерасти в генетичното дърво се откриват болшевики,меншевики,есери,анархисти,троцкисти.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте го третия колко е хитър. Важното било да се борят и двете страни по пиндостанските правила?! И това при условие, че от 10-15 г твърди пиндостански правила просто няма. Те въведоха едно правило - Всяко правило е предпоследно. Когато им кефне излизат от международен договор и след години, за да приклещят опонентите си, се позовават на този същия международен договор, който с лека ръка са задраскали.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказва се, че този Яка Бизил е папа-гал. Колко дни Нахални трябва да излежи в германска болница, за да престанат папа-галите да повтарят без доказателства "след "атаката с отрова""? Защо германските лекари гузно мълчат и дават времева възможност на тези платени папа-гали да сеят своята пропаганда и агитация?
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Мъка, мъка, сега *** остава без опонент,..."--рИдакцията, Путин вече е забранена дума, а? Малиии колко е страшен тоя П.у.т.и.н. Ами ако реши да ви отвлече жените и изнасили камилите?? Ще настане демократичен потрес, нали!
12
3
 
9
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Навални си е Сори соидче отвсякъде, еврейче, с деца с еврейски имена и го Спасява друг евревйн, Яка Бизил.... С юдейската намеса навсякъде с цел контрол, на света ще му писне от тях ОТНОВО!!!
11
3
 
12
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Спрете се с тоз циркаджия ! На последните избори даже и родата му не гласува за него ! На никой не му пука за него ? Ако бяха решили да го трепят щяха да успеят !
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти лично колко паднали от самолет и оцелели познаваш? Всеки лекар ще ти каже, че ако някой прекара седмица в кома втора степен, ще има постоянни увреждания. Дано не са забележими. но едва ли.
9
3
 
9
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Явно сега си взел отпуска от ЦРУ