Лекари прегледаха Байдън, той се хвали с резултатите

Изглеждам твърде млад, пошегува се президентът
29 фев 2024 07:16, Александър Попов
32
Лекари прегледаха Байдън, той се хвали с резултатите
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът Джо Байдън каза, че годишният му медицински преглед е минал добре, като се пошегува, че лекарите го смятат за твърде млад за неговите 81 години.

Белият дом каза, че обобщение на резултатите от теста от военното медицинско заведение край Вашингтон ще бъде публикувано по-късно през деня, като резултатът ще бъде следен отблизо за подробности относно най-възрастния лидер на Америка.

„Мислят, че изглеждам твърде млад“, каза Байдън пред репортери, попитан дали медицинският преглед е предизвикал някакви опасения преди вероятния реванш със 77-годишния Доналд Тръмп през ноември. „Не, няма нищо по-различно от миналата година, всичко е супер“, каза Байдън на мероприятие в Белия след годишния му преглед, който показа, че е годен за служба.

Байдън направи кратко пътуване с хеликоптер до медицински център, който често се използва от президентите на САЩ, и си тръгна след малко повече от два часа и половина, като поздрави военноморския персонал. Той сложи слънчеви очила, преди да тръгне с кортежа си.

Белият дом каза, че дългогодишният лекар на Байдън Кевин О'Конър е "доволен от това как всичко е минало", добавяйки, че оценката е включвала екип от 20 лекари. Президентската говорителка Карин Жан-Пиер защити Байдън, че не е направил когнитивен тест, като каза, че лекарите са преценили, че президентът не се нуждае от такъв. „Президентът преминава отново когнитивен тест всеки ден“, каза Жан-Пиер пред репортери, цитирайки вътрешните и международните политически въпроси, с които се е занимавал. „Това е много строга работа.“ Рутинният медицински преглед на Байдън идва на фона на нарастващите притеснения на гласоподавателите относно възрастта на лидер, който ще бъде на 86 години в края на втори мандат на власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: здравеДжо Байдън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Истинският преди 1 месец
Дядо Байдън наистина ме разсмя!
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е да,малко походка ,като ръждясал робот .А бе каде е чичото ?Нещо не съм го виждал месеци.Преди въртеше *** на бегача,пада става постоянного даваха.
30
0
 
1
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Продължавам да твърдя, че Байдън е по добрия президент за нас и за Русия. От както е дошъл в САЩ има войни и вътре и отвън, безработицата расте и мигрантите също. Докато ако дойде Тръмп, като нищо може да сплотим народа и да стегне редиците им. Байдън президент, Хънтър вице.
29
0
 
2
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Тази диагноза означава, че Байдън може да се изпуска в гащите по всяко време, да дрънка глупости с умрели хора, да се търкаля по трибуните, но иначе е добре и може да управлява държава като САЩ, която е явно по *** от него.
28
0
 
2
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Според медицинския документ американският президент е диагностициран с обструктивна сънна апнея, която се проявява под формата на спиране на белодробната вентилация и може да доведе до увреждане на паметта, намалена работоспособност и влошаване на интелигентността. Освен това е установено, че Байдън има спинален артрит, хиперлипидемия и гастроезофагеален рефлукс, което е едно от заболяванията на стомашно-чревния тракт, което при американския президент се проявява под формата на често прочиств
27
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Дано американците да изберат президент, който още да съсипе САЩ. И майнната му на либералния юдео-ционизъм - като отговор на Соломон Паси...
26
0
 
5
 
! Отговори
Резултатите казаха преди 1 месец
В кратуната му само вятър нииищо
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, може пък триглицеридите и пикочната му киселина да са в норма на човека, нИдейте така... Направо като на 50 годишен младеж! Това автоматично го прави годен за нов мандат... май...
24
0
 
6
 
! Отговори
Ежко преди 1 месец
Байдън доказа,че всеки ,абсолютно всеки може да бъде президент на САЩ.Няма значение дали е неграмотен, сенилен или ненормален.Тази тенденция тръгна от Рейгън,че до ден днешен.....
23
0
 
5
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 месец
Да не се окажат резултатите от преди 50 години на Шакил О Нил!
22
0
 
7
 
! Отговори
Хю преди 1 месец
Е сменилисаму памперса ,старец в деменция е начело на фащ ,лицето на съвремената демокрация
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно са някакви "независими" експерти, нали?
20
0
 
12
 
! Отговори
666 преди 1 месец
старецът е за хоспис, не за БЕЛИЯ ДОМ.......
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На всички е ясно,че дедото не знае на кой свят се намира,ама щом казват,че всичко му е наред така да бъде...
18
0
 
19
 
! Отговори
<[> преди 1 месец
Щом ,като говоренето с духове, падане по земята, криенето във Вашингтонския лес е нещо нормално.Толкова са лекари .
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой знае колко пари са бутнали на лекарите.Корумпирани са.Трябва да ги уволнят и да си скъсат публично дипломите.Всички виждат,че Бай Гън не е добре.Покрай него всички намразиха сащисаните и виждат ясно лицемерието им.
16
2
 
15
 
! Отговори
Мухахаха преди 1 месец
БРАВО ! Това е президентът който САЩ заслужават и най им подхожда. Млад за възраста си и изкльочително Ентелегентен. Юношата Тръмп трябва незабавно да си даде самоотвод, както направи и пеленачето Рон Десантис.
15
0
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААА преди 1 месец
А това е лицето на евроатлантизма...
14
0
 
29
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 месец
Установената склероза е очевадна ! Може да се хвали колко вни не е падал по стълби и колко пъти не си е забравял речите ! Издухалка ....
13
0
 
23
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 месец
Поне установиха ли, дали има мозък, или е само шкембе чорба у глупавицата му?!