Градушка предизвика верижна катастрофа в Германия

Удариха се най-малко 29 автамобила в Бавария
21 апр 2024 07:55, Петър Бойчев
11
Градушка предизвика верижна катастрофа в Германия
Снимка Билд

Петнадесет души са ранени при мащабна катастрофа с 29 автомобила в провинция Бавария, причинена от градушка, съобщава Bild.

Катастрофата с участието на 29 автомобила в двете посоки на движение е станала в събота сутринта на аутобана A70 в Бавария в района на Горна Франкония.

15 души са ранени, 10 са откарани в болници, един пострадал е в критично състояние. На мястото на инцидента са работили 130 пожарникари и 70 спасители.

Смята се, че основната причина за инцидента са силната градушка и дъжда. Магистралата е затворена за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Водещи мобилна
Свидетел срещу Boeing получава смъртни заплахи, а друг предупреждава: Всички на борда са в риск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Горките германци, много са търпеливи.:))
8
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 1 седмица
Не е от градушка, а от лед на пътя при ниски температури!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
катастрофата е причинена от някой мек дойчистански вурст дето си мисли че като е яхнал лизингова каляска за 100к евро и мига на хората по магистралата доста често показвайки ограниченията на скоростта и застрашавайки сигурността на другите хора. от доста време се каня на някой такъв герой да му набия една спирачка отпред да ходи да се обяснява що минава с 140 при ограничение 80 ама ще стане мизерия като тази тука... просто хората спират като почне градушка и непрогледен дъжд и тези дето са много
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 2, защо мислиш че в БГто ако имаш пари не живееш като Крез?? Защо мислиш че в Германия ако нямаш осигуровки и застраховки някой ще те погледне?
5
3
 
13
 
! Отговори
До 3 преди 1 седмица
11 г съм вече в Германия и да ти обясня, че за 30 пострадали идват 150 души да им " помогнат", защото така ще вземат пари от застраховката на пострадалите. Всичко е алъш- вериж. Какво изисква за 30 пострадали 5 пъти повече спасители? Нищо. Нищо. В много неща тук преиграват. Лично съм бил свидетел на 101 неща.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Може би е добре да се инсталират на автомобилите някакви помощни средства, с които да се намалява скоростта и да се спира напълно при опасни ситуации? А, чакай, то има
3
9
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 1 седмица
В България като дойдат 200 пожарникари и спасители с 50 специализирани автомобила да оказват помощ на 20 ранени, тогава обяснявай тая Германия коя е и на кой е! На снимката има повече спасителна техника от колкото в цял Шишистан, в София на 2 000 000 човека има дежурни 5 линейки, ама той се загрижил за имена и цвят на кожата.Кой друг освен боко и шиши да ви управлява!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И това не е онази Германия с руси и синеоки арийци и ордунг. Това е Германия на мустакатия Ахмед, черния Обонго и всякакви други комплексирани мангггасти и криминали!
1
2
 
9
 
! Отговори
Kreti преди 1 седмица
Ако някой е решил да паркира под моста градушката да не му очука скъпоценната кола , това съм го виждал с очите си , карах със 140 в Австрия и ми се изпратиха косите.