Действията, с които "ще свалите самолета му"

Как жените могат да убият желанието за секс у партньора
10
Действията, с които "ще свалите самолета му"
Кадър от филма "По приятелски"; Снимка: outnow.ch

Сексът е естествен и лесен, но не винаги. Има някои определени действия, с които момичетата направо могат да смразят ерекцията на момчетата и да ги оставят доста разочаровани и откровено раздразнени.

Това са малки неща, които може да изглеждат забавни или невинни, но всъщност са проблематични и дори травмиращи. Те могат да повлияят на мъжа психически и той да се почувства неадекватен да прави секс точно в този момент, а и следващ път.

Ето кои са въпросните грешки, които жените могат да допуснат в леглото, и несъзнателно да отблъснат своя партньор:

1. Да имате прекалено високи очаквания за любовната игра.

Естествено е една жена да очаква любовна игра в леглото, но не и да иска мъжът да се занимава само с нея в продължение на половин час, без да му отвърне със същото. Жената, която има нужда от прекалено дълга любовна стимулация с ръце или език, преди да се стигне до проникване, може да убие ерекцията на мъжа и да го накара да се замислим дали изобщо му се иска да продължава.

2. Да се правите на порно звезда.

Мъжете мразят момичета, които се държат фалшиво в леглото и се правят на много опитни, когато е ясно, че не са. Не се опитвайте да подражавате на порно актрисите, да опитвате сложни пози и като цяло да преигравате. Така можете да убиете настроението за секс на половинката си, особено ако изглеждате тромаво и неопитно.

3. Да правите секс по милост.

Ако не сте в настроение за секс, просто си признайте! Никой мъж не обича да прави секс със задрямала жена, която гледа апатично и безизразно или видимо умира от скука. Мъжът усеща кога приятелката му действително е възбудена и се наслаждава на ласките му. Ако сте видимо отегчена, вие ще го засегнете и може дори да го травмирате и за напред.

4. Да правите грозни гримаси по време на оргазъм.

Мъжът обича да вижда лицето на приятелката си, когато тя достига до връхната точка, но ако гримасата е твърде драматична или ексцентрична, то тя може да убие всякакъв ентусиазъм у него. Мъжете ненавиждат и физиономии на оргазми, които са очевидни ментета. Те могат да ги накарат да се почувстват наистина глупаво.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Тialoto.bg.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne pavete grozni grimasi Po vreme na orgasum!?? Abe,na kvo uchite decata, onanisti.dnes pffff
3
3
 
4
 
! Отговори
НВ преди 7 години
Дали тя ще може да свали самолета ? Но след секс ако се избърша в пердето кой ще изреве тя или аз това се пита в задачата ?
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Теодорче, ти ми изяж две три скилидки чесън преди да си легнеш( ако щеш и един час след това си мий зъбите), пък после мога да ти сложа статията в кофата- като ти отговорих набързо как можеш да убиеш не само желанието на мъжа, а и да те прати да спиш в кухнята.
1
8
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Жената трябва да е...готова за секс,дори когато е качена на...камила,ако мъжът й пожелае...това. -Арабска поговорка