Какво ще ви донесе късмет в годината на Коня?

Купете си фигурка на кон, която да поставите в дома си
Обновена: 3 фев 2014 15:17 | 3 фев 2014 15:10, Михаела Лазарова
7
Какво ще ви донесе късмет в годината на Коня?
Снимка: Sxc.hu

Както вече знаете, 2014 година ще е под знака на дървения кон според китайските вярвания, а 31 януари е първият ден от Китайската Нова година. За годината на Коня казват, че ще бъде повратна, ще има положителни събития и промени, които ще са в перспектива.

Освен закупуването на фигурка на кон, която да поставите за късмет в дома, хубаво е да отделите и внимание на цветовете, които ще бъдат актуални. 

Модните дизайнери не се забавиха с предложения, които напомнят за годината на Коня. Дизайнерката Вивиан Уестууд показа златна висулка с конче в колекцията си за тази година. Даян фон Фюрстенберг, Бърбъри и Ралф Лорън също добавиха фигурата на кон в колекциите си.

Живанши преди броени дни пуснаха на пазара серия от луксозни подаръци, изработени в червен цвят, в които присъства и образът на коня и китайската звезда. 

Какво ще ви донесе късмет в годината на Коня? 

Най-напред купете фигурка на кон, която да поставите в дома си. Не пропускайте да добавите и аксесоар или облекло, в което присъства неговият образ. Подкова поставена в дома също ще ви донесе здраве, късмет и успех.
Камъни, които е хубаво да носите под формата на аксесоар са топаз, нефрит, пирит, александрит, аметист, лунен камък, розов кварц.

Цветовете, които имат най-силно влияние в годината на коня са : 

Зелено 

Доминиращ цвят и емоционално положителен. Свързва се с природата, растежа, плодородието, баланса и оптимизма. Успокоява и подхранва духовно. Той също така е и цветът на парите. 

Червено 

Червеното е страстен цвят, символизиращ огъня. Носете червено, когато усетите, че ви липсва мотивация или имате нужда от прилив на енергия, за да постигнете желанията си. Червеният цвят е и цвят на любовта. Хубаво е на ръката си да поставите и червен конец за късмет.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: успехкъсмет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В годината на коня ще хапваме конски салам.В годината на прасето ще видим свинщини.В годината на *** ще ни правят на маймуни.В годината на плъховете ,ще напуснем кораба!И моля не ме цензурираите!Дърво Кон си плаче за пиперлив маитап!
4
0
 
31
 
! Отговори
54327 преди 10 години
ОФТЦ годината с на СИНИЯ дървен кон???
3
0
 
31
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Подкова.
2
0
 
38
 
! Отговори
batevale преди 10 години
За тези ,родени в годината на златният телец е ясно ,че могат да правят каквото си поискат...Роден съм в годината на *** ....и така цял живот....................Успехи на Конете !!!
1
0
 
41
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Някоя...кобилка по...млада,може да ни...свърши работа.