Тайни, които трябва да останат скрити от мъжете

Запазването им може да спести хиляди недоразумения
26 апр 2014 22:19, Михаела Лазарова
22
Тайни, които трябва да останат скрити от мъжете
Снимка: photl.com

В любовта винаги има тайни както от страна на мъжете, така и от страна на жените. Понякога запазването им може да спести хиляди недоразумения, които могат да доведат до конфликт или раздяла. 

Днес разглеждаме тайните, които е добре да останат скрити от мъжете. Вижте какво, освен бройката на вашите сексуални партньори, е добре да спестите на партньора си. 

Тайните, които ви споделят вашите приятелки 

В женските разговори винаги има много тайни за споделяне, но почти никога те не остават запазени в тайния кръг. След приключването на женската среща първият човек, на когото споделяте тайната на вашата приятелка, е партньорът ви. 

Някои мъже са в състояние да забравят женските истории много бързо. Но други волно или не, могат да се изпуснат по време на разговор в приятелска компания и тайната да стане обществена. 

Използвате секс играчки, когато него го няма 

Дори и в най-щастливите двойки партньорите имат нужда от онова време, в което са само със себе си и телата си. Времето, в което мастурбират. В любовната игра вероятно сте разбрали, че трябва да има разнообразие. Ако вие разнообразявате вашата игра със секс играчки, партньорът ви едва ли предполага, че в самотните дни и нощи вие се забавлявате с тях. Нека си остане вашата тайна. 

Вашите еротични фантазии, свързани с други мъже 

Съвсем нормално е мъжете и жените да фантазират за секс с непознат, познат, със звезда, с бившата половинка и т. н. Въпреки нормалността им, те трябва да си останат само за вас, за да има хармония във връзката ви. Ако сте от по-смелите, може да направите вашите сексуални желания реалност с вашата половинка. 

Симулиране на оргазъм 

Сексът с него е страхотен, но понякога, за да му вдъхнете повече увереност и той истински да се разгорещи, симулирате оргазъм. Ето това е още една ваша тайна, за която той не бива да разбира.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: семействосекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ли "трябва" да направим, Михаелче.. Ами ако обичам човека до себе си, и фантазиите ми са свързани с него? Май спадам към категория "ненормални"?Рязко сменихте политиката от новинарски сайт към порнографски май?!
2
8
 
33
 
! Отговори
Кармен преди 9 години
"Тайни, които трябва да останат скрити от мъжете"Жените рядко се влюбват в мъже .Ако се случи, то е за кратко .Жената винаги гледа какво ще спечели от мъжа и тогава се влюбва в него .Ако не и се изпълнят мечтите, дори и да е най-големия любовчия го зарязват, най-малкото за наказание .
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За банките най-съкровенната тайна, е кога ще фалират. За жената най-съкровенната тайна е менструалният ѝ календар. А за държавата най-съкровенната тайна, е печатането на пари.