Етикетът за запознанства в различните страни

Как да си хванете гадже в друга държава
98
Етикетът за запознанства в различните страни
Снимка: outnow.ch

Всяка страна има свои традиции, културни и поведенчески особености. Това важи и за срещите с противоположния пол.

Ето и какъв е етикетът е различните страни:
Малта – когато посещавате дома на половинката си, винаги трябва да носите по нещо – бонбони цвете…

Исландия – голотата е на почит. Исландците не излизат по срещи, преди да правят секс, а обратното. Не се шокирайте от откровените им свалки.

Чехия – ако ще подарявате цвете на някоя дама от тази страна, задължително заложете на рози или лалета.

Холандия – без значения кой кого е поканил, сметката се дели по равно.

Финландия – целувките на публични места са забранени. Не очаквайте от мъжа да ви казва често „Обичам те”. Това се случва само на сватбения ден и на смъртния одър.

Швейцария – танците са най-добрият начин да привлечете вниманието на другия пол. Стоящите в ъгъла изглеждат подозрително и биват избягвани.

Ирландия - срещите обикновено се провеждат в барове/пъбове, така че очаквайте да ви напият.

Великобритания – хората на Острова си падат по онлайн запознанствата. Първо е сексът, а после срещите.

Полша – жените там са доста упорити и ако искате да ги свалите, се пригответе за голямо ухажване. Излизането на срещи е традиция и мъжът винаги плаща.

Португалия – никога не носете на една жена букет с 13 цветя, защото това се счита за лош късмет. Не трябва и да са червени, защото го приемат като знак за революция.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
29, сексът се носел във въздуха? Жената не била провокирала мъжа? Жената усещала интереса на мъжа и откликвала? хахахаха, благодаря ти, разсмя ме, честно!И как жената усеща интереса на конкретен мъж, ако е в бар с 50 мъже, облечена е в яка секси рокля, седи на бара и си пие пиенето? Как точно усеща интереса на мъжа, ако ОНЗИ Не дойде? аааааа, по въздуха? хахаха
19
0
 
1
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
до !!!:Да, така е - едва ли някой наистина смел мъж ще е пасивен ако желае някоя жена. Но може да го спират други неща - най-честото, за което се сещам е, че тя може да е женена за негов приятел, например...
18
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
27, точно поради този факт, въпросните пасивни мъже са с жени, които са били активната страна, тоест да не ставам груба, ама господата п?тьовци са си намерили мамушка, която да се грижи за момченцето гейче. Това не е мъж. Това е ***.
17
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
до !!!:Да, малко хора го знаят, а жените не се досещат как стават нещата и често си мислят, че те са провокирали мъжа. Не е така. Сексът е една магия и буквално ,,се носи по въздуха,, от мъжа към жената. Ако тя не е фригидна (кълна ти се, че аз не съм фригидна), жената веднага усеща интереса на мъжа и откликва или не според това дали го харесва и дали смята, че е подходящо да прави секс с него. Понякога може да го харесва много, но умът й да й ,,забрани,, да спи с този определен мъж.
16
1
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
22, пасивен мъж и смелост са несъвместими.Не може един мъж да харесва една жена и да не може да набере смелост, че да е активен спрямо нея, а пък иначе да притежава смелост за разни други неща. Или си смел или не си смел. Пасивните мъже са страхливи. Страхът е този, който ги прави пасивни. Смел, пасивен мъж? Е такова чудо не съм срещала.
15
0
 
2
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
1.Прието е мъжът да е по-активната страна по принцип, затова когато е пасивен, повечето жени си мислят, че не проявява интерес и ако те са много активни, ще ги помислят за леки. И се оттеглят (жените).2.Дано, когато я е забелязал на РД, да са били най-много на по 40, че след 10 годинки ще са бая дъртички.:)))
14
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"Жената няма сексуален нагон. Тя откликва или не откликва на нагона на мъжете."20, уау!Направо не знам как да отговоря, но отдавна не бях чела подобна ... мъдрост. Дрънчи ми нещо в главата на... фригидност, ама няма да го напиша. Все едно не съм го написала.
13
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
Пак не разбирам съвсем въпроса. Защо смятам, че пасивен мъж може да е забележим? Заради много неща - външност, ум, добър характер, благородство, смелост...Списъкът е дълъг, а пасивността е просто качество на характера на определения мъж.
12
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
17, жена си. Интересно. Помислих, че си мъж. Първо заради това, че всяка жена била красавица на три ракии (странно заклчение за жена, която не е правила секс под влияние на алкохол), второ защото не разбра какво написах и написа коментар 11 и трето - явно май не само аз помислих, че си мъж. Както и да е. Има пияни жени, които налитат на пасивни мъже или просто на някой си там мъж, защото не могат да контролират женските си сексуални нагони. Има такива ''чудеса". Да знаеш.Светът изтрещя тотално.
11
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
1. Аз съм жена.2. Не пия.3. Не си падам по пасивни мъже, но не харесвам и изнасилвачите.4. Секс в пияно състояние никога не съм правила, нито пък с пиян мъж. Нито пък имам желание да правя (в пияно състояние).5. Отдавна съм минала възрастта в която аз или партньорите ми да се хвалят със сексуалните си похождения. Това е за деца в пубертета.
10
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
13, не, неее. Въпросът е не тя да свърши, въпросът е тя да му налети, да го награби и да си прави каквото си иска с него и накрая той да обяснява как бил забърсал някоя и бил ловил риба, а всъщност нищо не е забърсал, а са го овършали него.
9
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
11, добре. Игнорирай какво ти написах.Друг отговор:8, ако твърдиш, че когато си на три ракии всяка жена е невероятна красавица, си правя извода, че като изпиеш три ракии, всяка жена, която е достатъчно пияна и навита да ти налети, съвсем спокойно ще прави секс с теб. Понеже явно след третата ракия не подбираш какво се насочва към теб, вероятността ти да се почувстваш като насилен от пияна жена мъж, е нищожна. Има обаче и други мъже, които и след третата ракия подбират - парцалите.
8
0
 
2
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
до 10:Не мога да разбера смисъла на написаното.
7
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
6, вярвам ти напълно.8, Не е въпросът жената да е невероятна красавица на три твои ракий, въпросът е въпросната или която й да е, която ти се е сторила красавица, да пожелае да ти скочи, щот ако не пожелае, за теб ще си останат едни надути кифли, които не могат да оценят пасивността ти, нали?9, тъжна е несигурността им, реенето им в облаците, очакването, че жената, понеже тя избирала, че тя ще трябва да свърши и тяхната елементарна работа. Сакън да не ги нараниш.7,умница съм разбира се.
6
1
 
3
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
Жена ,,изнасилва,, пиян мъж???:) Къде е това чудо на природата?:) Всяка жена е невероятна красавица, когато си на три ракии.:))))
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама къде е !!! да ни раздуе лакърдиите за комплексираните мъже, дето не знаят как да се запознават и тя ги хвърля зад борда? Моля да се яви и веднага да ни обясни колко сме прости, пък тя каква е умница.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живял съм с поляци и мога да кажа, че жените не само се дават лесно, ами и на сила те вкарват в леглото. Лично съм бил свидетел как полякиня почти изнасилва пиян поляк въпреки неговите откази. На края я оправи буквално на съседното легло до мен и не се притесниха особено.
3
1
 
4
 
! Отговори
Има пропуски преди 9 години
За България трябва да се каже още и това, че в последно време сме я подкарали по исландско-великобритански по отношение на порядъка "секс - срещи", но все още са в сила и порядки, подобни на кипърско-гръцките - уредените бракове не са чак толкова голяма рядкост, а решиш ли да се обвържеш с някого(някоя), обвързваш се с цялата негово(нейна) фамилия.
2
1
 
2
 
! Отговори
pipi преди 9 години
a u nas kak e ? 4e ne sam ot opitnite . Kato gledam opisaniata tuk , hahahha
1
1
 
9
 
! Отговори
OGC преди 9 години
ЗАПОЧВАЙТЕ!