Зодии, които вярват в любовта

Ако търсите сериозно обвързване, следващите редове са за вас
12 юни 2015 09:54, Михаела Лазарова
12
Зодии, които вярват в любовта
Снимка: Outnow.ch

Всеки път, когато срещаме нова любов, ние се вълнуваме от това как ще се развие връзката ни. Дори и да не вярвате в характеристиките на зодиите, знайте че знакът, под който сме родени има значение за това какви сме в любовта. 

Ако търсите сериозно обвързване и искате любимият човек да бъде лоялен към вас, следващите зодиакални знаци са най-добри за дългосрочни връзки. 

Телец

Родените под знака на зодия Телец са изключително чувствени натури. Те процъфтяват благодарение на стабилността във взаимоотношенията с партньора. Обикновено са лоялни, надеждни. Телците са страхотни в проектирането и следването на планове за бъдещето и винаги търсят начин да вървят напред. Готови са да се справят с всички проблеми, които могат да възникнат в живота им, включително и тези, които застрашават техния брак или любовна връзка. 

Рак 

От всички 12 зодиакални знаци, Ракът е най-загрижен за сигурността на връзката с любимия човек. Родените под този знак се стремят да изградят дом и семейство. Не са щастливи, ако липсва дълбока емоционална връзка с половинката. Раците постоянно проявяват своята загриженост към любимите си хора, ето защо попадат в класацията на най-сигурните партньори за брак.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 9Касчей Безсмертний по нашенски
3
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
Изключително НЕвярна статия :)
2
1
 
6
 
! Отговори
мда преди 8 години
Аз съм зодия рак и мойта половинка и тя така :)това не ни пречи да си се караме и да си се сърдиме, но досега никога не сме можели да стоим далеч един от друг..
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Земните зодии са неизменно в тази класация :)