Кога свършва любовта?

Знаците, които обричат една връзка
16 юни 2015 22:38, Михаела Лазарова
14
Кога свършва любовта?
Снимка: photl.com

Понякога връзките приключват с огромен скандал. Понякога единият изневерява. Понякога единият иска брак, а другият – не. Същото е и с децата. А понякога една връзка просто се изхабява и приключва своя път.

Как да разберете, че е време да сложите край на мъчителната връзка?

Карате се за всичко

Факт е, че двойките се карат. Колкото и да се обичате, колкото и да се разбирате, винаги може да се появи нещо, за което да се скарате.

Ако тези неща се появяват непрекъснато, ако за всичко сте на различно мнение и дори избухвате при най-малкото различие или неразбирателство, значи е време да поемете по два различни пътя.

Оставате все по-късно и по-късно в офиса 

Замисляли ли сте се, че не ви се прибира вкъщи? Това е сериозен знак, че прибирането при половинката е последното нещо, което искате да направите и дори предпочитате да работите, вместо да си почивате. 

Всичко, което партньорът ви прави, ви дразни 

Навиците му, онова, което прави и което говори пред вас и пред другите вече ви влудява. Дори не можете да го търпите. Много двойки признават, че непоносимостта към другия се е превърнала в причина за влошаване на отношенията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


14
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
хъ преди 5 години
И ние се чудиме тука какво да ядеме докато в щатите си бършат *** с позлатена хартия? Понеже развивали гръцкия технологичен материализъм на Маркс с джойстика в ръка. ДГД
10
0
 
0
 
! Отговори
хъ преди 5 години
Къде отиват парите на евроданакоплатците? В гърците? Ми не, в хамериканските програмисти и ИТ индустрия за милиарди... Ама не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Да живее световното лентяйство и левичарство
9
0
 
1
 
! Отговори
хъ преди 5 години
Гръцките геймъри си купуват ексбокс стейшъни и плазми, и компютърни игри за милиарди, избират си министър на финансите гейм експерт на теоретично ниво работил за фирмите които ги продават в САЩ с техните недолюбващи жените мъжове програмисти и ИТ щатове, за да харчат парите на заблудените женки в Европата. Оригинално!
8
0
 
1
 
! Отговори
хъ преди 5 години
ами няма да съжаляваме за някакви анархистчета от американски и англо-гръцки произход и всичко помежду, където гръцкото лентяйство, гейство и женомразство са се разпространили. Да си живеят прекрасно лентяйския анархо животец, докато джиткат игрички пред компа peniless В заветната им мечта всички други да са без пари като тях. Аре мерси. А може би накрая да оберат всички пачки и да си ги харчат за себе си, защото тъпите женки не заслужават. Аре чао
7
1
 
25
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 5 години
"Кога свършва любовта?"
КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ...
6
0
 
10
 
! Отговори
Факис преди 5 години
Някъде на 15 свършва любовта. После -вятър. Една позната нямаше да се жени не искаше деца докато не почне да работи, не искаше сериозна връзка докато не просперира в живота - след година вече си беше хванала един да я издържа, а тя си буташе количката
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да имаш връзка с българин/българка истински АД!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Амин!
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовта е вечна, само обектите са различни.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При изброените симптоми е време да си биете шута ...
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НИКОГА НЕ СВЪРШВА ПРИ КАВИТО И ДА Е ОБСТОЯТЕЛСТВА. ОБАЧЕ ФАЛШИВАТА СВЪРШВА СЛЕД КАТО СИ ОМРЪЗНЕТЕ ИЛИ ПО ТОЧНО СЛЕД 1 МЕСЕЦ.