Въпросите, които не успяхте да зададете на експоловинката си

А ви се ще да имахте възможност сега да го направите
17 юли 2015 21:30, Теодора Драгоева
4
Въпросите, които не успяхте да зададете на експоловинката си
Снимка: outnow.ch

Разделите са неприятни по безброй причини. Все пак краят на една любов е сякаш свършек на една ера, особено ако говорим за по-дълготрайни отношения.

Раздялата обаче е полезна за хората – тя е извор на истини, които човек научава по трудния начин. Той преосмисля поведението си, своята личност като цяло и анализира грешките си, което в крайна сметка му помага да изгради едно по-хубаво бъдеще.

Въпреки това често след раздялата остава едно неприятно чувство, тъй като всичко е свършило по наистина лош начин. Двама души са се провалили, а все пак никой човек не иска да се проваля. Много въпроси също така остават без отговори. Като следващите, които със сигурност бихте искали да зададете на бившия си, ако имахте тази възможност:

1. „Липсвам ли ти?“
Това е равно на: „Сещаш ли се за мен, когато гледаш залеза, ходиш в любимото ни заведение, поръчваш си пица за вкъщи?“. На всички ни е любопитно доколко още присъстваме индиректно в живота на човека, с когото сме имали връзка. Особено, ако на нас той ни липсва страшно много и ние все още се сещаме за него по около 100 пъти на ден. А дори и да не е така – от егоистична гледна точка все още се надяваме бившият ни да си мисли често за нас.

2. „В какъв момент осъзна, че „ние“ не е нещо, което вече искаш?“
Въпреки че знаем, че краят на връзката е бил изключително неприятен – с постоянни спорове и скандали, ние все още искаме да разберем кой е бил повратният момент за бившия ни. Кога точно той е решил, че е време да прекрати тази агония и да се сбогува с връзката, в която и двамата сме инвестирали толкова усилия, чувства и емоции.

3. „Бях ли лошо гадже?“
Това е въпрос, който тормози всяка жена. Дори да не си признаваме на глас, през ума на всяка от нас се прокрадва тази ужасяваща мисъл – „А може би аз съм виновна за всичко?“. Със сигурност ни се иска да знаем къде точно сме сгрешили, какво се е объркало и какво сме/не сме направили. Най-малкото, за да си направим равносметка и да се опитаме да бъдем по-добри за следващия мъж в живота си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Giveite si givota: edin e samo! Niama kakvo tolkova da go mislite. Geni, muge - vse taia. Nai nakraiane sa golemi razlikite...