Какво прави жената невероятна любовница

Трябват самочувствие и изобретателност
22 юли 2015 22:30, Мария Дуковска
149
Какво прави жената невероятна любовница
Снимка: Outnow.ch

Страшно много хора си мислят, че да си добър в леглото означава да си гъвкав, да владееш всичките пози, описани в Кама Сутра или пък да имаш опит в порноиндустрията.

Е, оказва се, че много по-човешки и фини фактори оказват влияние върху справянето с интимната игра.

Ако не правите някое от следните неща в леглото, вече можете да започнете! Защото това ще ви направи страхотни в тайнството на науката помещаваща се под чаршафите.

Кои са уменията на съвършената любовница?

Тя не трябва да е осъдителна

Много жени осъждат фантазиите, похватите, желанията на партньорите си. Да давате насоки за това какво ви харесва и какво не е хубаво, но да осъждате неговите желания е не просто антисекси – то може да съсипе интимните ви отношения.

Не забравяйте, че фантазиите са най-съкровените желания в секса и не трябва да ги пренебрегваме тотално, само защото не са наши. Стига фантазията на половинката ви да не е твърде отблъскваща за вас, изпълнете я! Така правят добрите любовници.

Изобретателност

Сферата на иновациите не обхваща само изобретенията, компютърните технологии и научните постижения. В леглото също са необходими новости и подобрения.

Да бъдете креативни е тайната подправка, която дава вкус на сексуалните преживявания. Щастливите двойки нямат нищо против да опитват нови неща, с които и двамата са ОК.

Нуждите на другия над своите собствени

Не всички хора могат да се похвалят с такова самоотвержено качество. Да доставиш удоволствие е една от главните цели на секса. Но много хора забравят чуждото блаженство и се съсредоточават единствено върху своето.

Ако искате да сте наистина гореща любовница, дарявайте всеки път половинката си с онова, което желае най-много.

Още по темата четете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: флиртсекслюбовница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
. преди 8 години
Ne mi puka za tvoite symnenia, predpolozhenia i razsyzhdenia. Moeto "izkukvane" ne e tvoia rabota. Nikoga ne e bilo i nikoga niama da byde. Zanimavai se sys sebe si, sobstvenata si normalnost, istinskite ti chuvstva i kakvoto namerish drugo. Sbogom.
69
1
 
2
 
! Отговори
до 129 преди 8 години
Какви хапчета са пили баба ти и дядо ти против "тролЛък"? Пиши дали е заразно или се предава по наследство фантазирането, че ти като си ***, някой друг и той е ***?
68
1
 
2
 
! Отговори
ok преди 8 години
I diado ti e trol.
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** си ти неадекватна циклофреничке.
66
1
 
2
 
! Отговори
do 125 преди 8 години
Kvi kloningi te zatresoha? Pisah si s niakoi vchera (sys sigurnost ne e nikavyv kloning moi), a kakyv si ti ne e ot osobena vazhnost. A trol e baba ti.
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я, колко неверни неща са изписали клонингите на Лудата Гуда. В публичното пространство не бих споменал нещо за себе си, но Светле Гудска ти определено си болен мозък. Толкова коментари изписа без мое присъствие означава, че имаш сериозни психични отклонения. Чудя се дали и усмирителна риза ще ти свърши работа.. кой знае? Идеята е да разкараме психично неадекватния *** от форума в твое лице. Но ти като гледам и твоите клонинги не осъзнавате това. Ами весело прекарване в лудницата тогава :)
64
1
 
2
 
! Отговори
до 119 и 120 преди 8 години
Не мисля, че ситуацията е такава. Много драма ми се струва, че вкарваш.
63
1
 
2
 
! Отговори
до 117 преди 8 години
Неее. Едва ли има нужда от любов. По думите му не ти ли прилича на един щастлив човек, удоволетворен от живота си, общуването си с хората, жената, с която е, полезен за себе си и за обществото? Не ти ли прилича на нормален, щот нали с това се изчерпва общо взето нормалността? Когато някой ми обяснява, че съм неадекватна и ненормална е хубаво да се знае кой точно ти дава оценка. Е, думите на господина "със сигурност" сочат, че e от нормалните. Въобще не ми бие на фантазиращ виртуалник, тцъ!
62
1
 
2
 
! Отговори
до 114 преди 8 години
Не може да обиди Женското в мен, защото той вижда в мен "тестостеронена бомба", тоест мъж. До женското той не може да стигне и това вече го обясних. Той не ме възприема като жена. Неистовото му желание да ми обясни колко мъжествена съм и как трябва да ходя и да бягам в някаква гора, аз тълкувам като подтиснат спомен от ходенето му в някоя горичка с мъж, който спомен той иска да прати обратно в гората. Не знам какво му е направил въпросния мъж, но сигурно го е наричал "животно".Горката му жена.
61
1
 
2
 
! Отговори
до 113 преди 8 години
Понеже съм била "неадекватна" и съм много в ...секундата, не желая този човек да комуникира с мен, да се обръща към мен, да ми измисля етикетчета, да използва името ми, прякори от някакви други места, да разказва из разни сайтове къде съм писала и каква съм и що съм, да продължава да ме летописва и да ми дава съвети за щастие у живОто и не желая това да се случва по една единствена причина: този е женен и се боя, че докато такова жена си може да захърка и да почне да бълнува името ми! Опасно е!
60
1
 
2
 
! Отговори
до 109 преди 8 години
Не те познавам. Не ми е важно мнението ти. Не си някой, чийто думи са достойни за запомняне.Отново те съветвам да страниш от мен, да излекуваш параноята си, че съм навсякъде, да се съсредоточиш върху раздаване на хапчета, диагнози, съвети и предписания за женственост на съпругата си(щот моята НЕ би трябвало да ти е абсолютно никакъв проблем) и да разбереш най-накрая, че не си човек, с който желая да комуникирам. Вярвам, че съм станала напълно ясна.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ти пиша, че си неадекватна, да отидеш на хормонален и психо преглед и да страниш от публичното пространство, Светле. Запомни ли?
58
1
 
2
 
! Отговори
do 107 преди 8 години
Da. Tova, v koeto se ubedish e, che ogromna chast ot "doktorite" kato teb niamat niashto za spodeliane otkym mliako, no sa dosta shtedri, kogato triabva da hvyrliat prekrasni slovesni komplimenti grupovo kym "Guda" ili koiato i da e, s cel da pokazhat kolko e "cenna" komunikatsiata s podobni na tiah. Krygla Nula. Tezi hora, za smetka na takiva kato men, sa izkluchitelno "polezni". Za tova spor niama. Nali.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не пиеш хапченца време е да започнеш, ПараНен Гудо. Не си мисли че всеки има желание да споделя майчиното си мляко както ти правиш и да натоварва хората със своите несгоди в живота. Хайде обратно в гората и разказвай приказки на събратята си горски.
56
4
 
3
 
! Отговори
do 104 преди 8 години
Nervi i tyrpenie se vlagat samo za hora, koito jelaiat, mogat i ne se strahuvat da mi dadat otgovori. Ti otgovori ne davash. Imash samo hapcheta za spodeliane. Az hapcheta ne pia.
55
4
 
2
 
! Отговори
!! преди 8 години
Otgovaria se taka: "az sym takyv I takyv... Ne haresvam tova, koeto pishesh, zashtoto.... Iskam da se mahnesh zashtoto az (NE "nie") smiatam, che....". Tova e otgovor v polezna komunikacia! Ne e otgovor tova da doide niakoi i da povtaria predpisania za "lechenieto na chovek po-zdrav fizicheski i psihicheski ot nego.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Niamam nervi, niamam tyrpenie" - Ето защо трябва да си пиеш редовно хапченцата, Светле.
53
3
 
2
 
! Отговори
do Silva преди 8 години
Gospozho, v ogromno kolichestvo ot sluchaite v koito zadavam vyprosi ne poluchavam otgovor. Kolkoto I da chakam. Kogato niakoi ne jelae, ne moje ili ne iska da otgovori na vyprosite mi niamam jelanie da chakam. Niamam nervi, niamam tyrpenie, niama go smisyla da chakash otgovori, koito ne idvat. Eto, moje da vidite komentarite mi tuk.Poluchih li otgovori razlichni ot tova, che triabva da se mahna i kakva sym bila az. Tova ne e otgovor.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изравнената ненормалница отново е на линия. Защо ли не се учудвам.
51
1
 
4
 
! Отговори
Силва преди 8 години
Осъзнавам , че приемате всичко буквално и твърде лично . И вие осъзнайте че дори във виртуалната реалност за да общувате пълноценно трябва да изчаквате поне другия да изпрати съобщението си ( ако е адресирано към Вас ) , но Вие предпочитате да се оправдавате неприемайки различно мнение , макар и казано с цел да се коригирате.