Кои са качествата на истинските мъже?

Истинските мъже не се срамуват да се врекат в любов
19 авг 2015 21:50, Михаела Лазарова
13
Кои са качествата на истинските мъже?
Снимка: Reuters

Трудно се намират истински мъже. Вече са рядкост, а жените жадуват за тях. Дори вече сме забравили какви са качествата на истинските мъже. Ценностите се размиха, но желанията остават.

Нека си припомним качествата на мъжките момчета и признаем, че искаме да има повече такива на света!

Един истински мъж няма да се страхува да каже „Обичам те!“ публично

Вярно е, че някои хора просто са срамежливи. Но дори думите да не са най-голямата им сила, чувствата могат да се изразят по всевъзможни начини. Един истински мъж няма да пропусне възможността да ви каже или покаже, че ви обича, независимо колко чифта очи са вперени в него.

Истинските мъже следват мечтите си

Психически недораслите мъже се оставят по течението, разчитат на чужда помощ или на половинките си за всичко в живота и нямаме предвид само финансово.

За разлика от тях истинските мъже следват мечтите си, работят върху осъществяването им и не се страхуват да поемат рискове. Именно тази мъжка черта, кара жените да се влюбват още по-силно в истинската решителност и мъжка независимост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
и така става преди 8 години
Трудно се намират истински жени. Вече са рядкост, а мъжете жадуват за тях. Дори вече сме забравили какви са качествата на истинските жени. Ценностите се размиха, но желанията остават.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Минко знае най-добре.Той да каже.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои са качествата на истинските мъже?1. Пие, не повръща.2. Бие, но без злоба.3. Е*е, но свършва след вас.4. Свършва, но може поне още веднъж.5. И да не може, пак иска.Преди да ми се нахвърлите, всичко това беше на шега. И няма как да бъде другояче, самата статия провокира простотии.
4
1
 
16
 
! Отговори
. преди 8 години
Най-съкровените думи, които показват истинските ти чувства, не се пльосват в лицата, в устите и в пръстите на целия свят. Те се казват по-възможно най-тихия начин, така, че едната душа да чуе какво й казва другата душа, а не какво крещи устата на Егото на недооценения и лъжлив *** непознаващ душата си и неспособен да я чува, усеща и съхранява.
3
2
 
11
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Като няма коя да залюбиш - не обичаш, като се появи - то не те пита. Това важи и за мъжете и за жените. Просто се издразних от началото на тази тийнстатийка, че някакъв инфантилизъм от повърхностни мъже, които грачат наляво и надясно колко много били обичали се възприема като достойно мъжко качество.Не на мен тия.
2
0
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
То като цяло не са и много мъжете, които наистина обичат.
1
2
 
18
 
! Отговори
Истинска жена преди 8 години
Истинският мъж, не казва "обичам те" публично.От опит Ви го пиша.Всеки, който го е правил пред други хора, освен мен самата, която твърди, че обича, всеки, който го е правил, в последствие се е оказал егоистичен, самовлюбен в ролята си блъфиращ ***.Просто да си го знаете, драги популисти и вояйорчета, които казват "обичам те" пред хората, само за да могат сами на себе си да повярват.