10 правила, на които жените учат мъжете вкъщи

Целта - да има мир и спокойствие
11 сеп 2015 21:22, Мария Дуковска
13
10 правила, на които жените учат мъжете вкъщи
Снимка: Outnow.ch

Мъжете са учени от малки, че с домакинството се занимава жената. Ето защо като пораснали те често пренебрегват „правилата“ у дома, знаейки, че половинките им ще се погрижат всичко да е чисто, в изправност и в ред.

Жените от своя страна не искат да се чувстват като слугини и макар да се занимават с почти всички домашни задължения, имат конкретни изисквания към партньорите си, неспазването на които води до конфликти и скандали.

Американската фирма LightBulbs Direct направи кратко проучване, според което 1 на всеки 10 мъже се научава на „правилата у дома“ от своята половинка.

Ето и какво жените искат да „възпитат“ у своите партньори:

Мръсните дрехи се слагат в коша, а не на пода из цялата къща!

Мръсните чинии отиват в миялната машина.

Завесите в банята се дърпат след душ!

Тоалетната се почиства след употреба (особено след ходене по голяма нужда).

Трохите се събират и се хвърлят в кофата.

Прочетете останалите в Tialoto.bg.
 


13
Още по темата: доммъжесемейство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Женички, нали се сещате, че мъж, който е каран от жена си да вдига и пуска дъската на тоалетната, неизбежно ще започне да пикае в мивката.
5
2
 
2
 
! Отговори
Bahura преди 5 години
ДО 1: Лелче фригидно,Мъжът трябва да вдига капака на *** като пикае. После как ще го остави си е негова работа. Или ще ти се счупят нежните пръстенца да го спуснеш, преди да пикаеш?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност това не са ли правилата, на които мъжът трябва да научи жена си, а не обратното, както се твърди в статията?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това гореизброеното се възпитава в човека първите 7 години от живота му. А това за мъжката чанта и джобовете изби рибата :D
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МъжНе можеш да отречеш, че има разправии на тези теми, когато мъжът не е научен навреме.Щом използваш цинизми, значи си се почувствал "настъпан по мазола".
1
13
 
13
 
! Отговори
Още две правила, преди 5 години
не ми е ясно защо сте ги пропуснали, след като те са повод за кавга във всяко семейство, в което мъжът не е научен от дете да ги спазва:1. Преди да ***, да вдига не само капака, но и седалката на тоалетната чиния, а после ги спуска.2. След като се прибере у дома, да си събува обувките в антрето и да обува пантофи, а не първо да обиколи целия апартамент и чак след това да се върне в антрето, за да си събуе обувките!