Какво е детето родено под знака на зодия Овен

Може би това ще ви помогне и в комуникацията и възпитанието
14 яну 2017 13:21, Михаела Лазарова
13
Какво е детето родено под знака на зодия Овен
Снимка: outnow.ch

Създаването, отглеждането и възпитаването на децата е най-важната житейска мисия. Без значение дали вярвате или не в зодии, следващите редове могат да разкрият малко повече за вашето мъниче, ако то е родено под знака на зодия Овен. Може би това ще ви помогне и в комуникацията и възпитанието.

Бебетата родени под знака на зодия Овен влизат в бурния свят тихи и спокойни. Но съвсем скоро ще чуете силните възможности на гласните им струни. Още от първите месеци ще забележите, че имат таланти.

Обичат да бъдат в центъра на вниманието, затова винаги имайте под ръка блестящ костюм, защото не се знае дали няма да ги заведете на някое прослушване. Но дори и вашето малко Овенче да няма артистични заложби, то ще се нуждае много от вниманието на своите родители. Тъй като Овенът е мъжки знак, някои деца са склонни да изпитват силна привързаност към бащите си.

Понеже са активни и енергични, вие ще трябва постоянно да сте нащрек, тъй като тези малки палавници са по-склонни към травми и наранявания в сравнение с другите деца. Когато става въпрос за хранене, децата Овни са придирчиви и могат да консумират една и съща храна в продължение на дни.

Знакът на Овена се управлява от ума, така че започнете от ранна детска възраст със забавните предизвикателства, като пъзели и образователни игри.

Момченцата са истински зверчета, затова в първите години им купувайте предимно меки играчки, за да не се наранят. Децата родени под тази зодия имат нужда от движение, скорост. Логично отново момченцата предпочитат количките и особено тези, които са в червен цвят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Имат сложени рога още с раждането.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По голяма глупост не бях чел.100% е преписано от някое западно издание.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като всяко друго... аман от простотия.