Седмичен любовен хороскоп за 27 март – 2 април 2017-а

Въпреки че Венера е все още в ретроградна фаза, любовните взаимоотношения ще започнат да се подобряват
27 мар 2017 08:40, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 27 март – 2 април 2017-а
Снимка: outnow.ch

Новолунието в понеделник в знака на Овен ще ни даде шанса да започнем това, което искаме и да успеем в него, включително и в любовен план.

Въпреки че Венера е все още в ретроградна фаза, любовните взаимоотношения ще започнат да се подобряват. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Стремите се към щастие и хармония в любовта. Но все още не сте изяснили за себе си кой път искате да поемете, за да стигнете до всичко това. За щастие, новолунието във вашия знак в понеделник, ще ви помогне да направите прецизна преценка. След неделя ще елиминирате всички нереалистични представи, които имате за любовния си живот.

Телец

В края на седмицата ще ви бъде много по-лесно да общувате с половинката си. Меркурий ще се премести във вашия знак. Сега е времето да говорите за вашите нужди, независимо дали са физически и материални. Не премълчавайте желанията си. Той или тя ще проявят разбиране към вас и ще ви окажат своята подкрепа.

Близнаци

Ако напоследък сте имали проблеми в социалния живот, това ще се промени. Новолунието е в сектора на вашето приятелство. Това ще ви помогне да промените начина, по който се отнасяте към другите.
По отношение на любовта, ако скоро сте започнали взаимоотношения или сте усетили химия с някоя интересна личност или ваш приятел, отношенията помежду ви ще се прояснят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари