Близнаци, Лъв... Тези зодии говорят мръсотии по време на секс

С тях винаги е забавно в спалнята. Убедете се!
13 юни 2017 22:30, Михаела Лазарова
15
Близнаци, Лъв... Тези зодии говорят мръсотии по време на секс
снимка: outnow.ch

Какво харесвате най-много по време на секс? За някои е важно разнообразието на секс позите, други държат много на продължителната и детайлна любовна игра, а има и такива, които поставят на първо място мръсните приказки. Ако и на вас те ви действат възбуждащо, вижте от представителите на кои 4 зодии може да ги очаквате.

Близнаци

Първи в списъка на зодиите, които обичат мръсните приказки на ушенце, са представителите на зодия Близнаци. Освен че са креативни в секса и обичат да изпробват нови неща, на тях им е любимо да говорят предизвикателно на половинката си или обратно.

Разбира се, не бъдете твърде вулгарни, а подбирайте думите си така, че да възбудите Близнаците. Веднъж споделили какво ви харесва в спалнята, какво искате да ви се случи, как се чувствате, бъдете готови всеки път да си подавате възбуждащи реплики с Близнаците.

Лъв

Лъвовете имат специфичен начин на изказ, когато решат да говорят мръсно в спалнята. Тъй като за представителите на тази зодия е важно те да са водещата фигура, която носи удоволствието в секса, очаквайте мръсните разговори да са концентрирани върху това колко добре ви карат да се чувствате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 6 години
пишете Глупости и вярвате на Лъжи с тези зодии !
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Философски отговор!
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С колко представители на 12те зодии трябва да си спал за да имаш представителна извадка?Моля СУ възпитаника???
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с двете зодии съм бил ...И двете не ги препоръчвам за връзка. За мръсотии и дума да не става. По скоро Овен и Скорпион и Водолей.