Тест с картина разкрива страховете ви. Елиминирайте ги!

Дори и да не подозираме, може да изпитваме скрити страхове
8
Тест с картина разкрива страховете ви. Елиминирайте ги!
Снимка: Pinterest

Всеки от нас има страхове, различни по вид. Така например, страхът от насекоми е различен от този, който изпитваме във връзка с любов, разрешаване на проблеми. Дори и да не подозираме, може да изпитваме скрити страхове.

Те по някакъв начин влияят отрицателно на живота ни, затова е добре да ги разкрием и разрешим. Споделяме един тест с картина. Кое е първото, което забелязвате на нея? То ще покаже вашите скрити страхове.

Момиченце

Ако първото, което сте видели е образа на момиченце, то вероятно имате много потиснати емоции още от вашето детство. Това може да е травма от ранна детска възраст или дори от пренаталната фаза, по време на бременност, раждане или в самото начало на живота. Връзката с майката е от решаващо значение за емоционалното развитие.

Пеперуда

Пеперудата е символ, на който се приписват много значения. Според тълкувателите на сънища, светлите и шарени пеперуди са знак за надежда, ново събитие в живота, щастие и проспериращ етап от живота.
Тъмната пеперуда с ярки следи на крилете се свързва с пропусната възможност, за която не сте знаели или сте сметнали, че не е полезна за вас. Някои култури свързват пеперудите с пренасянето на душата на мъртвеца в отвъдното.

Ако на тази картина първо сте забелязали пеперудата, възможно е да имате нужда да намерите своя духовен път. Също така може да имате страх от смъртта или да сте изгубили доверие в някого.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
С гугъл преводач преди 6 години
каквито са действията или решенията, взети от някой друг, дори да стигне дотам, че да вземе решение за живота на някого, като например отнемането на пациент извън живота.Тази безпомощност и смачкване на вината никога не трябва да се подкопават и всъщност е важно да бъдете решени да сортирате собствените си емоции.
5
0
 
1
 
! Отговори
С гугъл преводач преди 6 години
Ако видите череп, виждате нещо, което всъщност не присъства, но всъщност е само илюзия за ума ви. Черепът може да се види само като погледнем картината като цяло от далеч. Ако видяхте череп, когато за първи път погледнете картината, изглежда, че живеете подсъзнателен страх от смъртта на любим човек. Също така може да се страхувате, че връзките ви не успеят или не ви разочароват. Това често се дължи на факта, че може да сте се сблъскали с по-ранни ситуации, които не са под ваш контрол,
4
0
 
4
 
! Отговори
i'm преди 6 години
Първото което видях е череп
3
0
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Колкото е по-умалена тази снимка, толкова повече доминира изображението на череп.В друг сайт имаше пояснение и относно това, какви са страховете на човек, който вижда най-напред череп, не помня какви бяха. Но тук са съкратили тази част.
2
0
 
14
 
! Отговори
преди 6 години
Само аз ли виждам череп???
1
1
 
14
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Първото, което видях е в средата и много едро. Детето. По-голяма глупост от този тест ... трудно.