Уроци за живота, които една майка трябва да предаде на дъщеря си

Кои ценни уроци не бива да пропускате да предадете на вашето момиче
10
Уроци за живота, които една майка трябва да предаде на дъщеря си
Снимка: unsplash

Да бъдеш майка на дъщеря е най-голямото щастие, но в същото време и голяма отговорност. Всяка майка съзнателно или не, предава важни житейски уроци на своята дъщеря. Ето кои ценни уроци не бива да пропускате да предадете на вашето момиче.

Любовта невинаги означава щастие. От неуспешните взаимоотношения трябва да научи уроците, които животът ѝ дава и да осъзнае грешките си. Но в никакъв случай не трябва да губи вяра в любовта.

Да бъдеш щастлив е избор в живота. Щастието е концентрирано не само в парите, кариерата и материалното богатство.

Трябва да внимава с мъжете. Важно е да запомни, че зад красивите думи и дела, може да се скрие личният краткосрочен интерес.

Основното нещо е да уважава и обича себе си. Никой човек няма право да я наранява, обижда и унижава. Трябва да има смелостта да се отърве от нездравословни взаимоотношения.

Трябва да научите вашата дъщеря как да слуша интуицията си, защото не всички хора са лоялни. Ще се убеди, че много хора не могат да бъдат нейни истински приятели. Близо до себе си може да остави тези, които са с нея в радост и беда.

Не бива да сдържате сълзите си. И силните жени, и слабите жени плачат. Емоциите трябва да бъдат показани, защото здравето на една жена зависи пряко от нейните емоции.

Преди да действа е важно да помисли за последствията, с които ще трябва да живее по-късно. Не трябва да следва тълпата, винаги трябва да има собствено мнение. Научете вашата дъщеря, че трябва да уважава другите хора и да им желае добро.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Умните ни прадеди преди 6 години
До AaaШопите не случайно използват думата "пендарка" (златна монета), когато искат иносказателно да назоват тази анатомична част на жената.Дори има един пословичен израз, синоним на израза "Да не ти пука". Вместо това,в шоплука казват "Дреме ли ти на пендарката?"
8
1
 
3
 
! Отговори
Aaa преди 6 години
Единствения съвет: Най-голямото ти богатство се намира между краката ти, използвай го умно и ще преуспееш.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Е да, не си мърдат пръста, ама краката ги клатят здраво ...
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учат ги как да си намерят стабилни бракоразводни адвокати. За да придобият кола и апартамент без да си мръднат пръста...
5
6
 
5
 
! Отговори
човешкият живот.. хм преди 6 години
да се пази от сатанисти които ,,боцкат бебета и малки момченца,, ,,изнасилват момичета,, ,,убиват ги,, и не им пука ужас
4
4
 
7
 
! Отговори
не ни трябвате зли преди 6 години
да може да гледа родителите си без срам и те да не карат децата да се срамуват от родителите си аман от от зли нехора има некои не добре луди хора от бгненормални изкуфели извратени
3
3
 
19
 
! Отговори
Видях го във филм преди 6 години
Една възпитана, достолепна дама се чудеше как да говори за секс на дъщеря си, която беше тийнейджърка. Накрая й каза:"Ако раздаваш банички безплатно, никой няма да купи баничарницата ти!"
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъще ако даваш,поне се продавай скъпо и без екзотични породи от Африка и Мала Азия.
1
7
 
16
 
! Отговори
Добри съвети, но преди 6 години
1. Важно е да се научи да казва "Не!", всеки път, когато някой нахално иска от нея да направи нещо изгодно за искащия и неизгодно за нея самата. С такива нахалчета ще се сблъска още в детската градина.2. Да помни, че когато не може сама да се справи с някой злонамерен, трябва да потърси съдействие. Това не означава, че ще постъпи като "порта". Негодниците нямат право да изискват дискретност от онзи, на когото вредят.3. Да знае, че ще се опитват да я изолират винаги,когато е конкурентноспособна