Най-добрите съпруги са родени под знака на 3 зодии. И те са?

Те показват завиден стремеж към изграждане и опазване на брака
12
Най-добрите съпруги са родени под знака на 3 зодии. И те са?
Снимка: Reuters

Зодията има огромно значение за отношенията на човек към останалите. Тя до голяма степен предопределя подхода към връзките, ежедневните решения и реакции.

Чертите и качествата на различните зодии подсказват дори какъв подход ще имат те в брака, дали ще съумеят да изградят балансирани взаимоотношения и дали бракът им ще устои на изпитанията.

Има 3 зодиакални знака, които показват най-завиден стремеж към изграждане и опазване на брачния съюз. От тези жени най-често стават и най-добрите съпруги.

Кои са трите зодии, които успяват да изградят най-силните бракове?

Рак

Жените, родени под този астрологически знак са велики любовници. Те нямат задръжки в леглото. Имат истинско и безусловно отношение към партньорите си. Способни са на всичко, за да направят любовния си живот стабилен и хармоничен.

Жените от зодия Рак са безкористни и любящи. Те са отдадени на брачните си партньори наистина до смърт, както повелява брачната клетва. Не предавайте доверието им, защото трудно прощават, знаейки колко емоции и вярност са вложили във връзката си.

Жените Раци са интензивни в любовта си, емоционално достъпни са и искат същото от своите партньори. Те избират мъж, който да им осигури подкрепа и близост.

Тяхна негативна черта е драматизацията, която се дължи на свръхчувствителността им. Склонни са да се вглеждат в дреболии и да правят от мухата слон. Когато партньорът им ги опознае ще се научи да приема тази особеност, защото жената Рак ще го възнагради с безкрайна любов.

Раците нямат никаква толерантност към всичко, което застрашава връзката им. Склонни са да стигнат до крайности, за да спасят брака си.

От тях мъжът може да очаква стабилност, спокойствие, силна любов, жертвоготовност и винаги топла, вкусна вечеря. Жените Рак са домошари и добри домакини, които обгрижват съпрузите си с вкусни ястия и семеен уют.
Грижовни и любящи са и към децата си. Жените от зодия Рак са едни от най-добрите майки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Какъв Овен? Какъв Лъв? Това са думи в мъжки род!Редно е да се напише "овца" и "мачка"!
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рибата " мили правя ти яйца".Праи му яйца друг път.Яйцата на негов колега праи.
7
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъв и Риби са най-големите прелюбодейки.
6
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
..и няма никакво значение човек каква зодия е! измамната окултна дяволска наука умело подхлъзва хората, който за съжаление нямат представа какво представлява и изповядва Християнството, каквито иначе се определяме. астрологията е само измама..
5
4
 
8
 
! Отговори
Сико преди 3 години
Жена ми е овен и е точно това което пише, и за 22 години си е все същия добър и свестен човек!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оле, пак някой тотално незапознат писал хвалебствия за себе си, без да отчита, че даже астрологията има някакви правила, с които авторът е очебийно скаран.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе зодии, жвят на косата, ала-бала. Накрая избираш тази с по-големите
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Окулти, Измама.. !
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната доза пълна глупост без никаква връзка с реалния свят. Невероятно е, че още вярвате в приказки.