Защо вторият опит за връзка може да се окаже по-успешен?

Ще знаете върху какво да работите с партньора си
20
Защо вторият опит за връзка може да се окаже по-успешен?
Снимка: pixabay

Когато се влюбваме всичко изглежда розово и прекрасно. Невинаги обаче е лесно. Много любови приключват и никога повече не им се дава втори шанс.

Понякога новият шанс се оказва най-доброто нещо, което можете да си дадете един на друг. Има много начини, по които вторият опит се оказва по-добрият момент за връзка. При много партньори събирането след раздяла носи повече осъзнатост, повече любов, повече щастие във връзката.

Въпреки че миналото трудно може да се забрави, особено ако сте имали проблеми, то може да помогне на настоящето да осъзнаете предишните си грешки и да превърнете връзката си в най-щастливото събитие в живота ви и да започнете отначало.

Защо вторият опит за връзка с партньора ви може да се окаже по-успешен от първия?

Осъзнали сте важността на партньора си в живота ви

Да се върнеш при някого, само защото ти липсва, не е достатъчна причина. Но ако целите и желанията ви за бъдещето се припокриват, ако любовта между вас не е угаснала и не спирате да мислите един за друг въпреки проблемите, които са ви разделили, е по-добре да опитате отново. Така ще сте напълно сигурни дали сте един за друг.

Желанието да дадете втори шанс на връзката си, защото сте осъзнали колко важен е човекът до вас в живота ви, колко ценен е за съществуването ви, е знак, че има надежда.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска ли да бъде с нея намира начина!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надушила ли е повече пари някуде ...чакайй ти пак миналото :)))
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Важно е кой какво съдържание влага в понятието "връзка".Дълбоко "свързване" на всички нива.Връзка за използване на връзките му/и.Просто да си с някого, удобен за момента.Няма нищо лошо -ако двамата са на една и съща въланА - да се обичат и развиват паралелно или да се използват взаимно.Проблема е, когато единия се пише "тарикат".НО, глупаво е да се връщаш на "попиканите круши".Човек не се променя! Същността на човека не се променя, дори на повърхността да има променя
4
2
 
9
 
! Отговори
до Минко преди 5 години
Минкин, точно под дъгата стоят на пост трима афроамериканци и пропускат само този, който се справи!
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато кажа, че се отвращавам от думата ,,връзка" за назоваване на чувства, госпожичките подскачат истерично:- Е, ти как искаш да казваме - ,,ходят" ?
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При сега живите поколения няма успешни опити за връзка. Въпрос на време е нещата да се прецакат напълно.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако този дето е писал по-долу беше истинският Минко, щеше да напише,че е на 48 години.Не е възможно толкова дълго време да е все на 47 г.Явно някой тук ни будалка.