Мрачните черти от характера на Овена

Коя е тъмната страна на тази зодия? Вижте!
14 авг 2018 09:20, Илияна Николова
1
Мрачните черти от характера на Овена
Снимка: pixabay

Чудите ли се колко ужасен може да бъде един Овен? Наистина много. Овенът е кардинален огнен знак, който по традиция се появява в списъка със зодиакалните знаци с трудни характери. 

Овните са невероятно амбициозни, те са пионери в много отношения и обичат предизвикателствата. Освен това неслучайно Овенът е първият знак в зодиака. Той тегли останалите зодии като ракета, която лети и изгаря бързо. Овните винаги поемат водещата роля, когато им се удаде възможност.
 
Разбира се, негативни черти има във всеки и в никакъв случай това не означава непременно, че те са лоши. Всичко зависи от гледната точка.
 
И все пак, всяка зодия има своите тъмни дълбини. Ето коя е тъмната страна на Овена:

1. Той е сприхав.
 
Би било мъдро от ваша страна да не дразните Овена, защото ще го ядосате. Гневът им в много случаи е пагубен. Те бързо палят фитила, често заради тривиални неща. Но пък бързо им минава. Дори когато не очаквате, те сякаш внезапно експлодират в ярост. Стават нападателни. Някои Овни дори обичат нарочно да търсят повод да се скарат.
 
2. Той е нетърпелив.
 
Овенът обича всичко да се случва веднага, колкото се може по-бързо. Той не обича да чака в никакъв случай. Ето защо много често ще видите Овните да карат спортни коли, да шофират бързо, да практикуват екстремни спортове с елемент на риск, да скачат с парашут. Те просто обожават адреналина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- мрачната му черта, е че се опитва да се прави на много добър и всераздаващ се, а всъщност отдолу се крие обикновено зло човече, интригант, който чака само да се обърнеш, за да почне да плюе по твой адрес и да се изкара той горкия жертвата, ей чак ще се разплача сега докато пиша това Lol